Oyunculara müjde! Yeni Xbox One S modeli geliyor - Haberler - indir.com

Oyunculara müjde! Yeni Xbox One S modeli geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-07 11:15:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : İnceleme

Oyuncuları sevindirecek bir haber ile karşı karşıyayız. Mayıs ayı içerisinde piyasaya gireceği düşünülen Xbox One S konsol modelinin son teknoloji sistemi doğrultusunda geleceği düşünülüyor. Gelişen teknolojik dünyanın hızına yetişemediğimiz şu günlerde akıllı cihazlar, katlanabilir telefonlar, yeni oyun konsolları ve daha bir çok teknolojik ürünle karşılaşıyoruz. Bunlara ek olarak şimdi de Mayıs ayında gelmesi beklenen yeni nesil konsol gündemde yerini aldı. Konsol tasarımı ile ilgili şu an için Sony ve Microsoft cephesinden büyük işler bekleniyor. Bu konu hakkında detaylı araştırmalar ve çalışmalar yapan dünya devleri şimdi de farklı bir cihaz üzerinde çalışma yapıyor. Geçtiğimiz yıllarda da gündeme düşen Xbox One S modelinin disksiz geleceği hakkında bilgiler edinmiştik. Elde  edilen bu bilgilerin yanı sıra aynı zamanda ilk olarak geçtiğimiz Kasım ayında Thurrott sitesi üzerinden çıkarılan rapora göre Microsoft'un yeni ve gelişmiş özelliklere sahip Xbox One S modeli üzerinde araştırmalar yaparak çalışmalara başladığını öğrenmiştik. Fakat henüz durum hakkına detaylı ve kesin bir ilgi söz konusu değil. 

Kasım ayında sitede yayınlanan bilgilerden elde edilen raporların doğruluk oranının yüksek olduğunu düşürsek, güncel olan rapor bilgilerinin doğruluğu hakkında da olumlu düşünebiliriz. Daha önceden elde edilen rapordan edinilen bilgilere göre Xbox One S'in disk sürücüsüne sahip olmayan yepyeni bir tarzda konsol olacağı yönündeki verileri kuvvetlendiriyor. Profesyonel oyuncular genellikle dijital oyun satın alma konusunda oldukça titiz davranıyor. Bu durumu göz önünde bulunduran Microsoft, teknolojik düzeyi yüksek özeliklere sahip olan Xbox One S'in fiyatının da diğer cihazlara göre çok daha uygun olacağı bahsediliyor. 

Türkçe FIFA 17'yi ilk kez Xbox One S ve Xbox One Sahipleri OynayacakTürkçe FIFA 17'yi ilk kez Xbox One S ve Xbox One Sahipleri Oynayacak

Xbox One S, Mayıs Ayında Gelebilir

Elde dilen bilgiler için henüz Microsoft tarafından iyi ya da kötü bir açıklama söz konusu değil. Fakat bu durumlara rağmen yeni Xbox One S modeli için ortaya yeni bir rapor daha çıkması da oyuncuları sevindirmeye yetiyor. Elde dilen bu yeni rapor ise, Windows Central sitesi aracılığı ile kendi kaynaklarına dayalı olarak karşımıza çıktı. Bu da durumların olumlu yönde geliştiğini gösteriyor. Söz konusu olan disk sürücüsü bulunmayan Xbox One S modelinin kod adı Xbox Maverick olacak ama Xbox One S All-Digital Edition adı ile çok daha yakın zamanda tanıtılması bekleniyor. 

İlk olarak Nisan ayının ortalarında ön sipariş sistemi doğrultusunda sunulacak olan bu modelin, dünya genelinde ise Mayıs ayı içerisinde satışa sunulması bekleniyor. Thurrott ve Windows Central adlı sitelerde ortaya çıkan raporlardan sonra Microsoft'tan bir açıklama beklense de bu durum gerçekleşmedi. Öncekilerin aksine disk sürücüsüz olan yeni konsol modelinin oyuncuların hoşuna gidecek düzeyde olacağı düşünülüyor. Yeni konsol sistemi ile oyuncular kusursuz oyun oynamanın heyecanı yaşarken aynı zamanda konsol piyasası da bu durumu değerlendirecek. Mevcut bilgilerin henüz kesinliğe ulaşmaması üzücü olsa da yakın zamanda bilgilerin doğruluğu hakkında detaylı açıklama bekleniyor. 


Xbox One S için Minecraft paketiXbox One S için Minecraft paketi
Xbox One S, Xbox One X'ten daha fazla satabilirXbox One S, Xbox One X'ten daha fazla satabilir
Xbox One X ve Xbox One S AMD FreeSync ekranlarını destekleyecekXbox One X ve Xbox One S AMD FreeSync ekranlarını destekleyecek

PAYLAŞ