Oyuncular İçin Tasarlanan Casper Excalibur G900 Çıktı - Haberler - indir.com

Oyuncular İçin Tasarlanan Casper Excalibur G900 Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-25 10:02:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Masaüstüne duyulan ihtiyacın azalmasıyla oyuncu dizüstü bilgisayarlar piyasaya çıkmaya devam ediyor, bununla birlikte Oyuncular için tasarlanan Casper Excalibur G900 Çıktı!

Oyun severler için özel tasarlanan dizüstü bilgisayar, kesintisiz oyun keyfi sunuyor.

Yeni Casper Excalibur G860 Performans Canavarı OlacakYeni Casper Excalibur G860 Performans Canavarı Olacak

Sıradan ekran kartlarına göre %45 daha fazla performans sunuyor

Oyun tutkusunu en üst seviyeye taşıyan Excalibur G900, Nvidia Turing mimarisine sahip ekran kartlarının bir önceki nesillerine göre ortalama %30 fazla performans sunuyor. RTX2082 ise önceki nesillere göre %45 daha performanslı.Sadece RTX ekran kartlarının sahip olduğu ışın izleme teknolojisi ile birlikte oyunun her anında oyuncuların yanında oluyor.

DLSS teknolojisiyle de birlikte daha gerçekçi bir görüntü sağlıyor. Yapay zeka desteğiyle muhteşem hız, ekran kartının güç dağılımı ve detayları birleşerek bir görüntü oluşturuluyor. Sıradan ekranlara göre %40 daha gerçekçi bir görüntü sergiliyor.

Daha İnce, Daha Performanslı

4.7mm inceliğe sahip olan dar çerçeveli ekrana sahip Excalibur G900, dünyanın en ince çerçevelerinden birine sahip. İnceliğinden ödün vermezken sınıfına göre 19.9mm inceliği ve 2.1kg hafifliğiyle birlikte %30 daha mobilite bir kullanım sunuyor.

RGB Klavye ve Aydınlatma

Oyuncuların vazgeçemediği RGB klavye, Excalibur G900 ile birlkte 65 bin farklı renk seçeneğiyle oyun severlerin motivasyonunu daha da artırırken klavyenin yanı sıra sağ ve solda bulunan ışıklar laptop alanını da aydınlatıyor.

Akıllı Turbo Soğutma

Akıllı turbo özelliği ile birlikte RTX2080, ekran kartını performanstan kısmadan iki adet pervane kontrolünü yaparak ısınma anlarında fan hızını artırarak ısınmasını engelliyor.

Yüksek bağlantı hızı, 32 GB'a kadar yükseltilebilen Ram, güç tüketimi dağılımını yapabilen DDR4'e sahip Excalibur G900, akıllı ses sistemiyle birlikte tüm sesleri filtreleyerek kaliteli ses dağılımı da sunuyor. 


Yeni Güçlü Excalibur G750 DuyurulduYeni Güçlü Excalibur G750 Duyuruldu

PAYLAŞ