Oyuncular CS:GO'nun ücretsiz olmasını hoş karşılamadı! - Haberler - indir.com

Oyuncular CS:GO'nun ücretsiz olmasını hoş karşılamadı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-10 09:15:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

Yıllardır büyük bir ilgi gören ve sürekli olarak oynanan yılların oyunu CS:GO, son gelen bir haber ile birlikte ücretsiz olmuştu. Ayrıca ücretsiz olmasının yanı sıra Battle Royale modu da gelmişti. Fakat bazı oyuncular CS:GO'nun ücretsiz olmasını hoş karşılamadı!

Oyuncular CS:GO'nun ücretsiz olmasını hoş karşılamadı!

Counter Strike: Global Offensive geçtiğimiz günlerde Danger Zone Battle Royale modu gelmesinden sonra ücretsiz bir hale gelmişti. Daha öncesinde ise CS:GO oyununa para vermeyip kütüphanesinde de bulunmayan kişiler, CS:GO oyunun tüm özelliklerine hiçbir ücret ödemeden sahip olabiliyorlar. İşte bu noktada işler kızışıyor. Çünkü daha öncesinde para verip kütüphanesine ekleyen kişiler bu durumdan oldukça mutsuz bir durumda. CS:GO'nun Steam sayfası üzerinden, ücretsiz hale geldiği için bir sürü eleştiri aldı. Bunun sebebi başta hile olmak üzere idi. 

Go4 CS:GO Turnuvası 7 Haziran'da Başlıyor!Go4 CS:GO Turnuvası 7 Haziran'da Başlıyor!

Çünkü hileciler hesapları üzerinden ban yedikleri zaman tekrar oyunu almak zorunda kalıyorlardı. Fakat oyunun ücretsiz olması hileciler için paha biçilmez bir fırsat haline geldi. Hileciler oyunda ban yedikleri zaman yeni bir hesap açıp hileli bir şekilde oyunu oynamaya devam ediyorlar. Bu da diğer oyuncuların oyun zevkini öldürmeyi başarıyor. Ücretsiz hale gelen CS:GO oyununu daha öncesinde satın alanlar Seçkin kademesine yükseltildi. Bu sayede oyuncular sadece Seçkin kişiler ile birlikte eşleşiyor.

Hilecilere karşı alınan bu önlem, hilecilerle karşılaşma ihtimalini oldukça düşürüyor. Seçkin durumun şu anda satış fiyatı 77.50 Türk Lirası'na denk geliyor. Eğer sizde hileciler ile karşılaşmak istemiyorsanız bu şekilde Seçkin durumu satın alabilirsiniz. Valve son dönemlerde geliştirdiği bir ban sistemi sayesinde hilecileri kökünden halledebilir. Çünkü Valve hile durumlarında grafik işlemci üzerinden ban getirme konusunda plan yapıyor. Bu ban sistemi sayesinde bir kere bu şekilde banlanan oyuncular grafik kartı değiştirmeden oyuna giremeyecekler. Hilecilerin önüne geçilmesi adına yapılan bu sistem sayesinde oyunda hile kullanımı oldukça azalabilir. 

Bildiğiniz üzere CS:GO oyununda en çok şikayet edilen durumlardan birisi hile sistemidir. Çünkü oyunda birçok kişi hile kullanarak diğer oyuncuların oyun zevkini de mahvedebiliyor. Bu yüzden Valve ekibi bazı önlemler alması gerekiyor. Şirket de bunun için sürekli olarak uğraşıyor.


CS:GO hayranlarına müjde!CS:GO hayranlarına müjde!
CS:GO'ya da Battle Royale modu gelebilirCS:GO'ya da Battle Royale modu gelebilir
CS:GO yeni gittiği güncelleme ile oyuncuları sinirlendirdiCS:GO yeni gittiği güncelleme ile oyuncuları sinirlendirdi

PAYLAŞ