Oyuncak Arabalarla Yarış Oyunu: Rail Racing (Video) - Haberler - indir.com

Oyuncak Arabalarla Yarış Oyunu: Rail Racing (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Mobil oyun geliştiricisi Polarbit tarafından ortaya çıkarılmış Rail Racing, küçük oyuncak arabalardan oluşan yarış arabalarını kullanarak çevrim içi bir şekilde diğer oyuncularla yarışabileceğiniz eğlenceli bir araba yarışı oyunudur.

Araba yarışı oyunlarını seven oyuncular için tavsiye edebileceğimiz Rail Racing'de dilediğiniz minyatür oyuncak arabadan birisini seçerek yarışlara katılabilir ve bitiş çizgisini ilk olarak geçmek için arabanızın hız sınırlarını zorlayabilirsiniz. Tek başınıza yapay zekaya karşı oynayabileceğiniz oyunu ayrıca çevrim içi olarak diğer oyunculara karşı yarışmak için oynayabilir ve kazandığınız başarıları liderler listesine adınızı yazdırarak gösterebilirsiniz.

Rail Racing indir

5 farklı kategori altında bulunan 20 farklı araçtan dilediğinizi seçebileceğiniz oyunda 50 farklı yarış pisti üzerinde yarışarak üç boyutlu araba yarışı deneyimini yaşayabilirsiniz.

Adeta bağımlısı olacağınız Rail Racing'i Android ve iOS cihazınızda oynamak için aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla cihazınıza indirebilir ve oyun için hazırlanmış tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Rail Racing Tanıtım Videosu


PAYLAŞ