Oyun Tabanlı Mobil Arkadaşlık Uygulaması: Forplay - Haberler - indir.com

Oyun Tabanlı Mobil Arkadaşlık Uygulaması: Forplay

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Kullanıcıların oyun oynarken aynı zamanda yeni arkadaşlıklar kurmalarını amaçlayan Forplay, ücretsiz olarak iOS sistemine sahip cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz farklı bir sosyal ağ uygulamasıdır.

Mobil uygulama geliştiricileri Ali Ersöz, Fatih Çolakoğlu, Serhat Özgel tarafından yaklaşık 6 ay önce hayata geçirilen bir arkadaşlık uygulaması olan Forplay'e Facebook hesabınız üzerinden giriş yapabilir, cinsiyet, yaş ve mesafe bilgilerine göre filtreleme yaparak listelenen diğer kullanıcılara mesaj atabilir ya da onlarla uygulama içerisinde bulunan şarkı tahmin, şekil eşleştirme ve eşini bulma oyunlardan birisini oynayarak iletişim kurabilirsiniz.

Forplay

Dünya'nın ilk ve tek oyun oynarken yeni arkadaşlıklar edinebileceğiniz sosyal ağı olarak adından söz ettiren uygulama ayrıca oyunlardan elde ettiğiniz skorlar sayesinde karizmanızı artırmanızı sağlamakla beraber her hafta ilk üçe giren kullanıcılara hediye krediler de veriyor.

Binlerce üyenin popüler olarak kullandığı sosyal ağ uygulaması Forplay'i aşağıdaki bağlantı üzerinden iPhone ya da iPad cihazınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz gibi en ideal oyun arkadaşlarınızı hemen bulmaya başlayabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ