Oyun severlere müjde! NVIDIA’dan yeni oyun bundle kampanyası - Haberler - indir.com

Oyun severlere müjde! NVIDIA’dan yeni oyun bundle kampanyası

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-07 09:15:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Nvidia, donanım satışlarını yükseltmek adına yeni bir kampanyanın duyurusunu daha gerçekleştirdi. İşte en popüler oyunları kullanıma sunacak yeni kampanya ile ilgili detaylar.

Nvidia tarafından başlatılan yeni kampanyalar, kullanıcıların dikkatini çekmeyi başardı. Öyle ki marka tarafından piyasaya sunulan yeni donanımlar ve özel sürücüler oyunlardaki performansı arttırdığı gibi yeni kampanyalar ile birlikte kullanıcılar pek çok popüler ve yeni oyuna ücret ödemeden sahip olabiliyor. Bu avantajdan yararlanmak isteyen kişilere yeni bir imkan daha sunan Nvidia, 3 oyundan oluşan özel oyun paketin duyurusunu gerçekleştirdi.

Nvidia GeForce GTX 1660 Ti kutuları hazırNvidia GeForce GTX 1660 Ti kutuları hazır

RTX ekran kartlarına özel 3’lü set!

Metro Exodus, Anthem ve Battlefield 5’ten oluşan oyun paketi GeForce RTX 2080 Ti veya RTX 2080 ekran kartı alan kullanıcılara ücretsiz olarak hediye edilecek. Üstelik daha düşük donanımlardan bir tanesini tercih eden kullanıcılara da yine avantajlar sunulacak. Eğer kullanıcılar yukarıda yer alan donanımların dışında RTX 2070 veya RTX 2060 ekran kartı alırsa bu 3 oyundan bir tanesini seçme imkânına sahip olacak. Bu açıdan yeni ekran kartı almak isteyen kişiler için bu yüksek etiket fiyatına sahip oyunların ücretsiz bir şekilde satın alınabilmesi adına oldukça iyi bir fırsat yaratılmış durumda. 

Nvidia GeForce RTX Ailesi Tanıtıldı

Apex Legends güncellemesi dikkat çekti

Bu yeni kampanyanın yanı sıra Nvidia tarafından yapılan yeni güncelleme oldukça dikkat çekmişti. Öyle ki son dönemlerin en iyi Battle Royale türündeki oyunu olan Apex Legend için yeni bir sürücü güncellemesi sunan Nvidia böylece kullanıcıların daha iyi bir performans almasını da sağlamış durumda. 

Nvidia'dan 100 Bin Dolar Ödüllü Yarışma! 



PAYLAŞ