Oyun sektöründe bir ilk! Fortnite büyük bir adım attı! - Haberler - indir.com

Oyun sektöründe bir ilk! Fortnite büyük bir adım attı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-17 17:50:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Popüler Twitch yayıncısı ve oyuncu olan Ninja, Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım ile kendi kostümünün Fortnite’a eklendiğini açıkladı. Sadece Ninja değil bununla beraber yeni bir kostüm serisi de tanıtıldı. Fortnite oyununun oldukça popüler olma sebeplerinden birisi olan Ninja, oyunda göstermiş olduğu başarı ve popülerlik ile hafızalarda yer almaya devam ediyor. Ninja kullanıcı adına sahip olan Tyler Blevins, Fortnite oyunu öncesinde de yüksek takipçi rakamlarına sahipti. Ancak Fortnite ile beraber takipçi sayısı çok hızlı bir şekilde yükseldi ve tırmanışa geçti.

Ancak bu noktada Ninja normal bir oynama değil diğer oyunculardan çok daha iyi oynaması ile yoğun bir kitleye erişti. En iyi Fortnite oyuncularından birisi olarak kabul edilen Ninja, yapmış olduğu ani bir karar ile Twitch’ten Mixer platformuna geçiş yapmıştı. Bu geçiş ile beraber takipçi sayısında çok fazla bir düşüş yaşamadı.

Huawei’nin geliştirdiği Quick App APK olarak indirilebilir durumdaHuawei’nin geliştirdiği Quick App APK olarak indirilebilir durumda

Ninja kostümü Fortnite’a eklendi

Ninja’nın bu başarısı ve popülerliği ile beraber Fortnite da Ninja’yı ödüllendirmek adına oyun içerisine fiziksel kostümünü dahil etti. Ninja tarafından duyurulması ile beraber Ninja, oyuna başladığından beri kendi kostümünün oyunda olmasını hayal ettiğini ifade ediyor. Fortnite’a eklenen Ninja kostümleri, Perşembe gününden Pazar gününe kadar Epic mağazası üzerinden satın alınabilecek.

Diğer andan kostüm haricinde Ninja temalı bir kazmada oyuna eklendi. Ayrıca Ninja temalı sırt çantası ve Ninja’nın meşhur bir dans figürü de oyuna dahil olanlar arasında yer alıyor. Ninja tarafından paylaşılan görselde ikon serisi detayı dikkat çekiyor. Epic Games, Ninja’nın oyuna dahil edilişinin ikon serisinin sadec başlangıç olacağını ifade ediyor. Bu kapsamda müzik, oyun, film ve modanın Fortnite ile birleşeceğini de sözlerine ekliyor. Bu açıklamaya göre önümüzdeki günlerde Fortnite’da birçok tanıdık yüz de görebiliriz.


Huawei’nin 2019 yılına ait kazancı açıklandıHuawei’nin 2019 yılına ait kazancı açıklandı
Sony'nin PS5'i ilk kez Destination PlayStation etkinliğinde gösterecekSony'nin PS5'i ilk kez Destination PlayStation etkinliğinde gösterecek

PAYLAŞ