Oyun odaklı Honor Hunter tanıtımı için sayılı günler kaldı - Haberler - indir.com

Oyun odaklı Honor Hunter tanıtımı için sayılı günler kaldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-07 15:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli teknoloji üreticisi Huawei’nin alt markası olan Honor, piyasadaki rakiplerine göre oldukça iddialı olan dizüstü oyun bilgisayarı olan Honor Hunter’ın tanıtılacağı tarihi açıkladı. Çin’in sosyal medya platformu Weibo’da paylaşılan detaylara göre tanıtım için 16 Eylül işaret ediliyor. Daha çok piyasaya sunduğu akıllı telefonlar ile bilinen Huawei’nin alt markası Honor, bir süredir bir oyun bilgisayarı üzerinde çalışıyordu. Şuana kadar çeşitli detaylar ortaya çıkan Honor Hunter adlı bu yeni dizüstü bilgisayar, sektördeki rakiplerine göre oldukça iddialı özellikler sunması bekleniyor.

Uzun bir sürenin ardından Honor, yeni nesil oyun bilgisayarının tanıtılacağı tarihi yayınlanan posterle beraber duyurdu. Yapılan bu duyuruya göre 16 Eylül’de anavatanı Çin’de gerçekleştirilecek olan etkinlik ile Honor Hunter ve bazı yeni ürünlerin tanıtılması bekleniyor.

Honor akıllı telefonlarda karanlık mod nasıl açılır?Honor akıllı telefonlarda karanlık mod nasıl açılır?

Honor oyuncu bilgisayarı Hunter, 16 Eylül’de tanıtılacak

Çin merkezli teknoloji üreticisi Honor, geçtiğimiz günlerde düzenlenen IFA 2020 fuarı kapsamında Honor Watch GS Pro ve Watch ES’i tanıtmıştı. Global lansmanları IFA 2020’de yapılan bu akıllı saatlerin de 161 Eylül’deki etkinlikte bulunması ve Çin pazarı için lanse edilmesi bekleniyor. Diğer yandan Honor Hunter tarafında gücünü Intel Core i7 bir işlemciden alacak olan Honor Hunter, 15.6 inç yada 16.1 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olması bekleniyor. Ayrıca modelde bir arka aydınlatma da olması bekleniyor. Paylaşılan görüntülere göre Honor Hunter’ın ışıklı bir logo ve diğer aydınlatma donanımları ile beraber geleceğini ve kullanıcılarına özel bir oyun atmosferi sunacağı gözüküyor.

Pazarda bir hayli rekabet olan oyuncu bilgisayarları arasına gelecek olan Honor Hunter, gerek tasarım gerekse performansı ile neler sunacak ilerleyen zamanlarda 16 Eylül’de gerçekleşecek tanıtım ile beraber resmi olarak göreceğiz. Şuan için bilinenlerin bu kadar olduğunu ve fiyatının ise belli olmadığını belirtelim.


Honor 10 Lite modelinde ekran parlaklığı nasıl ayarlanır?Honor 10 Lite modelinde ekran parlaklığı nasıl ayarlanır?
Honor MagicBook 14 SE'yi tanıttıHonor MagicBook 14 SE'yi tanıttı

PAYLAŞ