Oyun moduna sahip kablosuz kulaklığı Enco Buds'ı duyurdu - Haberler - indir.com

Oyun moduna sahip kablosuz kulaklığı Enco Buds'ı duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-23 10:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

OPPO, Enco Buds olarak adlandırılan yeni kablosuz kulaklık modelinin duyurusunu gerçekleştirdi. Uygun fiyat etiketine sahip olan bir ürün olarak karşımıza çıkan bu kablosuz kulaklıklar, sahip olduğu oyun modu ile 80 ms gecikme süresi de sunulabilir. Ürünün Türkiye'de yer alıp alamayacağı ise bilinen bir durum değildir. 

Çin merkezli teknoloji devi OPPO, düzenlemiş olduğu bu etkinlik kapsamında en yeni kablosuz kulaklığı "Enco Buds"ı duyurdu. Tasarım açısından alışık olunan, fiyat açısındansa kabul edilebilir düzeyde olan bu kablosuz kulaklık, en çok da oyun modu ile gözleri üzerine çekiyor. Peki söz konusu bu oyun moduna sahip kablosuz kulaklık kullanıcılara neler sunuyor?

OPPO A74 ve A74 5G tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatıOPPO A74 ve A74 5G tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

Sadece 4'er gramlık ağırlık değerine sahip olan bu kablosuz kulaklıklar, birçok üründe görüldüğü gibi yumuşak harlara sahip bir kutuyla beraber geliyor. Bu kutunun ise toplam ağırlığı ise 45 gram olarak belirlendi. Bluetooth 5.2 bağlantı teknolojisine sahip olan bu kablosuz kulaklıkların 8 mm'lik dinamik sürücüleri ile kulaklığın fiyatına paralel bir şekilde ses kalitesi sunarak oyun deneyimini kusursuz hale getirir. Aynı zamanda Enco Buds'ın aramaları esnasında kullanılabilen gürültü engellemeyi amaçlayan özel bir algoritma sunuyor. 

OPPO Enco Buds kullanıcı deneyimini artırıyor

OPPO Enco Buds adlı kulaklıkta 40'ar mAh'lık batarya yer alıyor. Kutu ise 500 mAh kapasiteli daha büyük bir batarya ile geliyor. OPPO yetkilileri tarafından yapılan açıklamalara göre kullanıcılar, bu kablosuz kulakların kutusu ile beraber 24 saat kadar kullanılabilir. Bu arada, kablosuz kulaklığı USB Type-C ile şarj etmek isteyen bireylerin bekleme süresi ise 150 dakika olarak belirlendi. Bir diğer açıdan ise bu kablosuz kulaklıkların özel bir oyun moduna sahip olduğunu, aktifleştirdiğinde ise gecikme süresi 80 ms'ye düşürüldüğünü söylemek mümkündür. Oppo tarafından konu ile ilgili olarak yapılan açıklamalara göre beyaz ve mavi olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile beraber satın alınabilecek OPPO Enco Buds, sadece 32 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Ürünün Türkiye'ye gelip gelmeyeceği şu an için bilinen bir durum değildir. Cihaz hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup yakın zamanda daha fazla bilgi elde edilmesi bekleniyor. 


OPPO, 2021 yılında daha fazla katlanabilir telefon üretecekOPPO, 2021 yılında daha fazla katlanabilir telefon üretecek
Oppo Reno 5 Z tanıtıldı: özellikleri ve fiyatıOppo Reno 5 Z tanıtıldı: özellikleri ve fiyatı
Oppo'nun yeni amiral gemisi 6 serisi duyurulduOppo'nun yeni amiral gemisi 6 serisi duyuruldu

PAYLAŞ