Oyun heyecanınızın tavan yapacağı 10 Indie Oyun - Haberler - indir.com

Oyun heyecanınızın tavan yapacağı 10 Indie Oyun

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-21 16:03:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Havaların soğuması ile birlikte daha çok evlerde zaman geçirilmesi, oyun oynamayı seven kişiler için de aynı zamanda bir fırsat yaratıyor. Kış mevsiminin soğuk günlerinde saatler boyunca oynayabileceğiniz ve aynı zamanda geriliminizi artıracak olan 10 oyunu sizler için derledik.

Alienware'nin Yeni İnce Tasarımlı Oyuncu Modelleri TanıtıldıAlienware'nin Yeni İnce Tasarımlı Oyuncu Modelleri Tanıtıldı

1. Limbo

Pek çok etkinlikten ödül alarak adını duyurmayı başaran ve artık bir klasik haline gelen Limbo Indie türünün en önemli örneklerinden birisi. Bilgisayardan cep telefonlarına kadar farklı platformlarda desteklenen oyun ne yazık ki ücretli. Farklı bir oyun içi atmosferi bulunan oyun ile uzun bir oyun keyfi yaşamanız mümkün.

2. Feist

Ödül alma konusunda Limbo ile yarışabilecek durumda olan Feist, görsellik ile ön plana çıkmayı başarıyor. Yine pek çok farklı platformda desteklenen ve kişilerin sevdiği cihazlarda oynayabileceği oyun ücretli.

3. Inside

Limbo’nun yapımcısı olan PlayDead Games’in listeye girmesini sağlayan bir diğer yapım ise Inside. Bir çocuğun başından geçenlerin anlatıldığı oyunda dünyanın karanlık yüzüne karşı mücadele vermeniz gerekiyor. Üstelik grafikleri ile oldukça dikkat çeken oyun ücretini de sonuna kadar hak ediyor.

4. Vessel

2012 yılına damga vuran oyunlardan bir tanesi olan Vessel bulmaca türünü sevenler için oldukça ideal durumda. Oynamaktan hiç sıkılmayacağınız ve tekrar tekrar oynamak isteyeceğiniz oyun, Steam gibi farklı platformlarda bulunuyor ve ücretli bir şekilde satılıyor.

5. Ninja Arashi

Rol yapma oyunlarını sevenler için en iyi alternatiflerden bir tanesi olan Ninja Arashi, mobil platformlar için geliştirmiş durumda. Hem Android hem iOS işletim sistemlerinde desteklenen oyunu ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

6. Monochroma

Monochroma, zorlu şartlarda çocuk olmanın ne olduğunu oyun ile gözler önüne seriyor. Oyunu denemek isteyenler için demo versiyonun da olması farklı bir oyun deneyimi yaşamak adına alternatif sunuyor. Oyunun tüm özelliklerini kısıtlama olmaksızın oynamak istiyorsanız ücretli versiyonu almanız gerekiyor.

7. Contre Jour

Giderek artan zorluğu ile sizi kendisine çekecek ve aynı zamanda stres seviyesini seviyenizi artıracak olan oyun, Küçük Prens sevenler için vazgeçilmezlerden bir tanesi olacak. 2011 yılından beri en çok oynananlar listesinde yerini kaybetmeyen ve sadece müzikleri ile dahi oyuncuları kendi dünyasına çekmeyi başaran oyunun Android ve iOS versiyonları bulunuyor. Oyun ücretli.

8. A Walk in the Dark

2013 yılında piyasaya sunulan A Walk İn The Dark adlı oyun, gecelerinizi süsleyecek bir diğer yapım. Özellikle gece karanlığında karanlık ve aynı zamanda fantastik atmosferi ile dikkat çekecek oyun oynanış konusunda ise biraz sizi zorlayabilir. Steam’de yer alan oyunu bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Oyun ücretli.

9. Vector ve Vector 2

Farklı bir evrende, farklı bir şekilde oyun oynamak isteyenler için Vector Ve Vector 2 oyunun denenmesini öneriyoruz. İki boyutlu oyunda, kaçış oyunu türünün farklı bir versiyonu sunuluyor. Şehir yaşamında ya da farklı mekanlarda güvenlik olarak çalışan kişilere yakalanmadan oyun hikayesi doğrultusunda ilerlemeniz gerekiyor. Oyunun ücretsiz olması ise en büyük avantajlardan bir tanesi

10. Badland ve Badland 2

Badland ve Badland 2 adı ile piyasaya sürülen ve özellikleri ile diğer pek çok oyundan kendini ayırmayı başaran yapım görsellik noktasında da zirve yapmış durumda. 

Macera Oyunu LIMBO Android'e Geldi!


Razer Yeni Etkileyici Oyuncu Monitörünü TanıttıRazer Yeni Etkileyici Oyuncu Monitörünü Tanıttı
4K HDR Asus ROG Strix Oyuncu Monitörleri Tanıtıldı4K HDR Asus ROG Strix Oyuncu Monitörleri Tanıtıldı

PAYLAŞ