Oyun dünyasının en iyi grafiklere sahip 10 oyunu - Haberler - indir.com

Oyun dünyasının en iyi grafiklere sahip 10 oyunu

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-03 13:06:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Oyun tutkunlarının bir oyundan keyif almasını sağlayan en önemli etmenlerden biri, şüphesiz oyunun grafikleri. Oyu grafikleri ne kadar iyi olursa, oyuncular da oyunun içerisine o kadar girebiliyor. Çünkü grafikler, oyuncuların gerçekçi hissetmesini sağlayan önemli bir nokta. En iyi grafiğe sahip 10 oyuna göz atmamız gerekirse de, liste şu şekilde olabilir;

En iyi grafiğe sahip 10 oyun

Battefield 1

2016 yılının, Sonbahar aylarında çıkan Battlefield 1, 1. Dünya Savaşı temasıyla oyuncuların dikkatini çekmeyi başardı. Bununla beraber, grafikleriyle de dikkat çekebilen yapım, oyuncuların büyük çaplı çarpışmaların içerisine sokuyor. Oyuncular, oyunda kara, hava ve deniz taşıtlarını kullanabiliyorlar.

Uncharted 4: A Thief's End

Uncharted 4: A Thief's End'de, oyuncular Sam ve Drake ile Madagaskar ormanlarının derinlerine inerek, Libertalia'yı bulmaya çalışırlar. Oyuncuların yolculuğu bununla sınırlı kalmaz ve tüm dünyaya da açılırlar.

The Order 1886

The Order olarak bilinen seçkin şövalyeler şehri tek gözetleyen ve koruyanlardır. Oyuncular, The Order şövalyeleri ile birlikte, yüzyıllarca sürecek bir savaşa katılır.

Ryse: Son of Rome

Savaş oyunları severlerin grafikleriyle de ilgisini çekecek olan Ryse: Son of Rome ile Roma'da bir kahramanlık hikayesine ortak olabilirsiniz.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Zeroes'daki olayların üzerinden geçen 9 yıl sonrasını anlatan Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'de, Snake'in hafızası kaybolmuştur ve hafızasında 10 yıllık bir boşluk vardır.

Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V'te, Michael, Franklin ve Trevor isimli üç adam, cesaret isteyen bir dizi soyguna karışacaktır ve oyuncular da bu yolda onlara eşlik eder.

Tom Clancy's The Division

Grafiksel anlamda listenin de en iyilerinden biri olan Tom Clancy's The Division, şehri bir salgın vurur. Toplum birkaç gün içerisinde gıdasız ve susuz kalır. Sizin göreviniz de salgında sağ kalabilen insanları koruyabilmek.

Rise of the Tomb Raider

Rise of the Tomb Raider, grafiksel anlamda ön plana çıktığı gibi, Tomb Raider serisinin de en sevilen oyunlarından biri. Lara Croft ile düşmanlarınıza karşı savaş verip hayatta kalmaya çalışmanız gerekiyor.

The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt'ta, Vahşi Av olarak bilinen ve öteki dünyaya ait olan bir işgalci orduya karşı kasabalar ve yerleşim yerlerini korumak için mücadele vermeniz gerekiyor.

Horizon Zero Dawn

Listede son olarak, belki de listenin en iyisi denilebilecek Horizon Zero Dawn var. Horizon Zero Dawn, her anlamda oyun tutkunlarının beğenisini kazanan bir yapım olmayı başardı. Oyundaki savaşınızı, mekanik canavarlar olan makinelere karşı veriyorsunuz.





PAYLAŞ