Oyun abonelik servisi Apple Arcade ne zaman çıkıyor? İşte fiyatı... - Haberler - indir.com

Oyun abonelik servisi Apple Arcade ne zaman çıkıyor? İşte fiyatı...

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-11 17:34:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Uygulama

Hatırlarsanız Apple Arcade üzerinde çalıştığını bu senenin mart ayında duyurmuştu.  Apple’ın dün başlayan ve ürünlerinin bütününü kapsayan yenilikleri de içeren lansmanı hız kesmeden devam ederken şirket bugün  Apple Arcade’de tanıtıldı. Apple’ı iOS, MacOS, tvOS servileri için özel olarak geliştirdiği oyun servisi olan Apple Arcade çok yakında kullanıcılara açılacak.  

Apple’ın yeni geliştirdiği servis olarak ön plana çıkan Arcade’nin oyunseverler için üretilen bir servis olduğunu söylemek yanlış olmaz. Özenle seçilen 100’den fazla oyun bulunacak olan servisin en önemli özelliği ise Apple Arcade üzerinden satın alınan oyunların içerisinde oyun içi satın almalara gerek kalmayacak olması. Bunun yanı sıra Apple mobil oyunların en çok şikayet ettiği konulardan biri olan oyunların içindeki reklamları da Arcade ile birlikte kaldırıyor. 

En İyi Apple Arcade OyunlarıEn İyi Apple Arcade Oyunları

Apple Arcade’nin özellikleri ve fiyatı 

Apple Arcade'nin fiyatları ortaya çıktı

Arcade servisini kullanmak isteyen kullanıcılar dilerlerse iPhone ya da iPad’lerinden, dilerlerse MacBook’larından, dilerlerse de Apple TV’lerinden istedikleri oyuna erişim sağlayabilecekler. Bunun yanı sıra Apple bu servislerle kullanıcılara aynı oyunu kaldıkları yerden istedikleri cihazdan devam edebilme imkanı sunuyor. Örneğin Apple TV’den indirdiğiniz bir oyunu dışarıdayken iPhone’nuzdan oynayabilecek ve aynı bölümleri tekrar tekrar oynamak zorunda kalmayacaksınız. 

Gelişmiş servisiyle pazarda oldukça iddialı bir tutum izleyen Apple’ın Arcade için belirlediği abonelik fiyatı ise 4.99 dolar. 19 Eylül tarihinde yayınlanacak olan servis aynı anda birçok bölgede hizmete girecek. Türkiye’de de kullanıcıların beğenisine sunulacak servisin Türkiye için belirlenen abonelik fiyatı hakkında henüz bir açıklama yapılmamış olsa da, Apple’ın ilerleyen saatlerde ülkeler için belirlenen abonelik fiyatları hakkında açıklama yapması bekleniyor.


Apple Music tarayıcılara geliyorApple Music tarayıcılara geliyor
Etkinliğe sayılı saatler kala Apple Store neden kapatıldı?Etkinliğe sayılı saatler kala Apple Store neden kapatıldı?

PAYLAŞ