Öykü Bahçesi'ne Yeni Oyunlar Eklendi - Haberler - indir.com

Öykü Bahçesi'ne Yeni Oyunlar Eklendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Uzman Pedagogların ışığında çocuklara doğa ve çevre hassasiyetini öğretmek amacıyla hazırlanan interaktif hikaye uygulaması Öykü Bahçesi, bugün yapılan güncellemeyle birlikte yeni oyunlarını kullanıcılarına sundu.

3-6 yaş arası çocukların okul öncesi eğitimine destek vermeyi amaçlayan Öykü Bahçesi ayrıca çocukların iyi karakterli ve topluma faydalı birer birey olabilmelerini hedefliyor.

Öykü Bahçesi

Apple Store üzerinde en çok indirilen eğitim uygulamaları arasında yayınlandığı günden bu yana liderliğini koruyan Öykü Bahçesi, çocuklar için yeni eklenen oyunlarıyla daha zengin bir içerik sunacak.

Gelen güncellemeyle birlikte uygulamaya 3 farklı yardımseverlik hikayesi'yle beraber 10 tane 9 parçalı, 10 tane 16 parçalı ve 10 tane de 25 parçalı yapboz oyunları eklenmiş durumda. Ayrıca çocukların güvenliği düşünülerek eklenmiş olan ebeveyn kontrolü de uygulamaya gelen bir diğer yenilik.

Tamamen ücretsiz olarak iPhone/iPad cihazınızda kullanabileceğiniz Öykü Bahçesi uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla cihazınıza indirebilir, uygulama hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için buraya tıklayabilir ve geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Öykü Bahçesi Tanıtım Videosu


PAYLAŞ