Owerwatch'ta 4. sezon yenilikleri de beraberinde getirebilir - Haberler - indir.com

Owerwatch'ta 4. sezon yenilikleri de beraberinde getirebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-01 17:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Oyun tutkunlarının favori oyunlarından biri olan Overwatch, geçtiğimiz hafta oyuncularına 3. sezonun bittiği haberini vermişti. 4. sezonun da başlama tarihi oyuncularla paylaşıldı. Kısa bir süre sonra başlayacak olan yeni sezonla beraber, birçok yenilik de oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Blizzard'dan konuyla alakalı bazı açıklamalar geldi ve şirket dördüncü sezonla beraber gelecek olan bazı yeniliklerden söz etti. Blizzard'ın resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamaya dair bazı tahminler yürütüldü. Bilinenlerden biri, bu sezon beraberinde yeni kahramanlar da getirecek. Bu görüşü, Blizzard'ın resmi açıklaması da destekler nitelikte.

Blizzard'ın dördüncü sezonuna çok kısa bir süre kalmışken, geçtiğimiz günlerde Blizzard resmi Twitter hesabı üzerinden konuyla alakalı açıklamalar da bulundu. Yeni sezon beraberinde, yeni kahramanlar ve büyük bir yenilik getirebilir. 2. ve 3. sezonda da birçok değişiklik yapılmıştı. Bu durumda dördüncü sezonda değişiklik yapılacağının bir göstergesi olarak görülebilir.Overwatch'a yeni kahraman geleceğine dair söylentiler, Sombra'nın oyuna eklenmesiyle beraber çıkmıştı. Bu söylentilerin yeni sezonla beraber gerçekleşmesi bekleniyor.

Blizzard, resmi Twitter hesabında ve sitesinde, 11 yaşındaki Efi Oladele adlı bir kız çocuğunun röportajını yayınladı. kendisine Adawe Vakfı tarafından dahi unvanı verilen 11 yaşındaki Efi yaşına rağmen oldukça zeki. Robotik mühendisi Efi, röportajın son kısmında üniversite masraflarını ödemek için güzel bir fikri olduğunu ve yakın zamanda ilk kez uçağa bineceğini ifade ediyor. Blizzard'ın bu röportajı paylaşması da, eklenecek olan kahramanın Efi'yle doğrudan ilişkisi olabileceğini akıllara getirdi. Bu eklenecek olan kahramanın, Efi tarafından tasarlanan bir robot olabileceği düşünülüyor. Bunların yanı sıra, Doomfist ve Athena, akıllardaki soru işaretleri arasında' 28 Şubat itibariyle gelecek olan sezonda, soru işaretlerinin hepsi cevaplanmış olacak.





PAYLAŞ