Overwatch'ta tank karakterleri ve özellikleri neler? - Haberler - indir.com

Overwatch'ta tank karakterleri ve özellikleri neler?

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-06 23:20:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Savaş alanında en önde yer alan, düşman hasarlarını emerek takım arkadaşlarını koruma görevi üstlenen tank karakterleri iyi bir oyuncu ile takım savaşlarının kazanılmasının sağlayacak. Bu açıdan takım savaşlarının olmazsa olmazlarından bir tanesi olan tank karakterleri için oyun öncesinde doğru seçim yapılması oldukça önemlidir. İşte Overwatch'ta tank karakterleri ve özellikleri.

Birbirinden Acayip 20 Overwatch Sanatsal Kahraman Çalışması 

Overwatch'ın yeni haritası Oasis çıktıOverwatch'ın yeni haritası Oasis çıktı

D.Va

Av tüfeğine benzer silahlar kullanan tank karakteri, özellikle takım arkadaşlarını koruyabilmesi adına bir kalkan kurabiliyor. Üstelik düşmanlarla arasındaki mesafeye çok hızlı bir şekilde kapatabilecek yetenekleri ile düşmana yetişme ve takım savaşı başlatma konusunda da oldukça yetenekli. Eğer takım savaşında en ortada yer almak ve zor ölecek bir karakter istiyorsanız, kesinlikle bu karakteri denemelisiniz. Zorluk seviyesi ise orta.

Orisa

Diğer tank karakterlerine göre daha yavaş hareket eden ve buna karşın daha zor ölen Orisa, kalkanları ile dikkat çekiyor. Kalkanlarını açtığı zaman yüksek hasar verdiği gibi kendi savunmasını arttırıyor ve büyük bir hasarı da emme yeteneği kazanıyor. Üstelik çevresindeki karakterlerin verdiği hasarları da artıran Orisa, bu sayede takım savaşlarının en güçlü karakterlerinden bir tanesi. Üstelik oynaması orta seviye olması sayesinde pek çok oyuncuya uygun olan bu karakterle takımınızı bir üst seviyeye taşıyabilir ve galibiyette büyük bir rol oynayabilirsiniz. 

Blizzard, Overwatch için harita editörü düşünüyor

Reinhardt

Dev, roketli bir çekici ile dikkat çeken Reinhardt, yüksek hızlı roketi, düşmanın duvara sabitleme gibi özellikleriyle de özellikle yüksek hasar veren karakterlerin en büyük düşmanlarından bir tanesi. Eğer düşmanlarınızı tek başına yakaladıysanız duvara sabitleyerek yüksek hasar vermeniz ve oradan galibiyet ile ayrılmanız mümkün. Üstelik karakterin oynanışı kolay seviyede.

Roadhog

Uzaktaki düşmanları sersemleme, yakın mesafedeki düşmanlar için patlama yaratan karakter Roadhog, üstelik hızlı iyileşme yeteneği sayesinde düşman için en büyük tehlikelerden birisi durumunda. Savaşta en önde giderek tüm saldırıları kendi üzerine çekebileceği gibi hızlı iyileştirme özelliği sayesinde takım arkadaşlarının düşmana sürekli saldırmasına izin veriyor. Oynaması en kolay karakterlerden bir tanesi olan Roadhog, maksimum dayanıklılık isteyenler için ideal durumda.

Winston

Saldırı konusunda en kolay karakterlerden bir tanesi olan Winston, gönderdi ışınlarla düşmanların takip edilmesini ve zarar verilmesini sağlıyor. Kısa menzilin yanı sıra orta menzilde de destek elde edebileceğiniz Winston, kalkanı ile da takım arkadaşlarını koruyabiliyor. Oynaması orta seviyede olan karakterle, özellikle birden fazla hedefe zarar vermek istiyorsanız eliniz oldukça güçlü olacak.

Zarya

Oynaması en zor karakterlerden bir tanesi olan Zarya, doğru bir şekilde oynandığında tank olmasının yanı sıra yüksek hasar veren karakterlerden birisi durumuna gelebiliyor. Saniyede 190’a kadar artabilen hasar seviyesi ile oldukça dikkat çeken Zarya, kalkan yerleştirme noktasında ustalık gerektiriyor. 

OVERWATCH sistem gereksinimleri


İlgili uygulamalar
Overwatch'a Yeni Karakteri Orisa'yı Duyurdu!Overwatch'a Yeni Karakteri Orisa'yı Duyurdu!

Overwatch Oynanış Videosu


PAYLAŞ