Overwatch'ta destek karakterleri ve özellikleri neler? - Haberler - indir.com

Overwatch'ta destek karakterleri ve özellikleri neler?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-22 16:45:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Oyundaki diğer karakterlerin iyi performans sağlaması ve yüksek saldırı gücü elde etmesi adına büyük bir öneme sahip olan destek karakterleri üstelik doğru bir şekilde oynandığında yüksek saldırı gücüne sahip olabiliyor. 

OVERWATCH sistem gereksinimleri

Overwatch'tan ikinci yıl kutlamalarıOverwatch'tan ikinci yıl kutlamaları

Ana

Bir yandan düşmanlara zarar verirken bir yandan da takım arkadaşlarına can verebilen Ana, Sleep Dart’ı ile düşmanları belirli alanın dışına atarak savunmasız hale getiriyor. Fakat kuşkusuz bu tip özelliklerden yararlanabilmek adına yetenekleri doğru bir şekilde kullanmanız gerekiyor. Karakterin oynama zorluğu ise zor seviyede.

Lucio

Silahı ve özel yetenekleri müzik temelli olan Lucio, oyunun müzik tutkunu DJ’i. Karakterin en önemli özelliklerinden bir tanesi karakter odaklı değil alan odaklı iyileştirme sağlaması. Bu açıdan belirli bir alandaki tüm karakterlerin iyileştirilmesi mümkün. Üstelik düşmanın geri çekilme noktasında etkin olan karakter, bu sırada takım arkadaşlarına sağladığı kalkanla da oyun içinde ciddi bir avantaj yaratıyor. Oynama seviyesi orta seviyede olan karakterde iyi olmak istiyorsanız, iyileşme ve hız artışı arasındaki geçişi bir şekilde yapmanız gerekiyor.

Mercy

Overwatch oynayanların yakından tanıyacağı Mercy, oyunun en sevilen ve aynı zamanda en çok nefret edilen kahramanlarından birisi. Sağladığı iyileştirme ve hasar artışı yetenekleri sayesinde takım arkadaşlarına ciddi bir destek sağlayan Mercy, üstelik oynanış zorluğunda da kolay seviyede.

Symmetra

Nişancı karakterleri oynamayı seven kişilerin destek rolünde tercih ettiği Symmetra, düşmanları takip eden özel yeteneklerinin ve enerji toplarının etkisi ile düşmana karşı da oldukça yüksek bir saldırı sağlıyor. Üstelik düşmana bağlanma süresi arttıkça daha yüksek hasar veren bu karakter sayesinde düşmanı yavaşlatacak küçük taret kurmanız da mümkün. Oynanış zorluğu açısından orta seviyede olan bu karakteri doğru bir şekilde yönetmeniz, oyunda öne çıkmanızı sağlayacak.

Zenyatta

Zenyatta, takım arkadaşlarının iyileştirilmesinde büyük rol oynadığı gibi düşmanın daha fazla hasar almasını da sağlıyor. Üstelik iyileştirme konusundaki özel yetenekleri sayesinde canı hızlı bir şekilde arttırabilir karakter, zor öldürülenler arasında bulunuyor. Kırılgan ve yavaşlığı en büyük zafiyeti olan bu karakteri doğru bir şekilde oynadığınız takdirde ölmeniz oldukça zor. Zorluk seviyesinde zor kategoride yer alan Zenyatta için bol pratik yapmanız gerekiyor. 

Blizzard'dan yeni bir Overwatch oyunu gelebili


İlgili uygulamalar
Overwatch'a yeni bir karakter göründüOverwatch'a yeni bir karakter göründü

Overwatch Oynanış Videosu


PAYLAŞ