Overwatch'ta defans karakterleri ve özellikleri neler? - Haberler - indir.com

Overwatch'ta defans karakterleri ve özellikleri neler?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-12 20:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Soru-Cevap

Bu kategoride yer alan Overwatch karakterleri, savunma noktalarında öne çıkıyor ve takımını da koruyabilir. 

Overwatch İçin Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

Overwatch'tan ikinci yıl kutlamalarıOverwatch'tan ikinci yıl kutlamaları

Bastion

Acemilerin tercih ettiği Overwatch karakteri olan Bastion, basit bir saldırı tüfeği kullanıyor. Bununla birlikte, yeteneklerini kullanarak bir defans karakterine göre yüksek hasar veren taret kullanmanız da mümkün. Bastion’ın kendi kendini iyileştirmesi de yine defansınızı güçlü tutmanız adına önemli. Karakterin zorluk derecesi ise kolay. 

Overwatch'a Türk karakter gelebilir 

Hanzo

Savunma karakteri olmasına karşın uzun mesafeli atışlarda kullanacağınız oklarıyla dikkat çeken Hanzo, aynı zamanda düşmanların haritada belirlenmesini sağlayan bu oklarıyla takım oyununu kolaylaştırıyor. Yetenekleri kullanma aşamasında kullanıcıları biraz zorlayacak karakter, zor karakterler kategorisinde yer alıyor.

Junkrat

Bombaları ile ünlü olan karakter öldükten sonra dahi bomba atmaktan geri kalmıyor. Üstelik patlayıcıların hiçbiri kendine zarar vermediğinden dolayı düşmanı bomba yağmuruna tutabilmeniz mümkün. Kolay bir oynanışa sahip olan karakter özellikle ortalığı karıştırmayı seven oyuncular için ideal.

Mei

İyi oynanan bir Mei, büyük hasara yol açan en iyi Overwatch karakterlerinden birisi. Endotermik Blaster yeteneği ile düşmanları yavaşlatıp dondurur. Oynaması zor olan bu karakteri, oynamayı başaran oyuncuların elinde çok güçlü olduğunu söylemek mümkün. Oluşturduğu buz duvarlarıyla karşı takım oyuncularına zorlu anlar yaşatırken takım arkadaşlarınızı rahatlatmanız o kadar mümkün olacak.

Torbjörn

Küçük yapısı ile dikkat çeken karakter aynı zamanda küçük bir tabanca kullanıyor. Uzak menzilde özellikle kafaya nişan almanız karakterin en eğlence yanlarından bir tanesi. Özel taret kurulumları ile dikkat çeken karakter sayesinde nişan alan ve düşmanları otomatik bir şekilde vuran pek çok kule kurabilir, onları yükseltebilir ve güçlendirebilirsiniz. Kullanımı orta seviyede olan bu karakteri tercih edebilirsiniz.

Widowmaker

Güçlü bir nişancı olarak dikkat çeken Widowmaker, uzun mesafeli atışların usta isimlerinden bir tanesi. Keskin nişancı tüfeğinin yanı sıra yakın mesafelerde de otomatik bir tüfeğe dönüşen silahı, size farklı durumlarda kurtaracak seviyede. Oynaması orta seviyede olan bu karakter sayesinde oyunda dikkat çekebilirsiniz. 

Bugüne Kadar En Çok Satan 10 Video Oyunu


İlgili uygulamalar
Overwatch'a yeni bir karakter göründüOverwatch'a yeni bir karakter göründü

Overwatch Sinematik Videosu


PAYLAŞ