Overwatch'ın Yeni Haritası: Havana! - Haberler - indir.com

Overwatch'ın Yeni Haritası: Havana!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-19 22:01:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Oyun

Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen Overwatch, son zamanlarda getirdiği yeniliklere bir yenisini ekledi! Overwatch'ın yeni haritası: Havana!

Küba'nın kalbi Havana'yı Overwatch ile keşfetmeye hazır mısınız? Sömürge dönemlerine kadar uzanan hikayesiyle, eskiyen duvarlarda gezinirken büyüleyici şehrin rengarenk sokaklarında da düşmanlarınızla kıyasıya mücadele edin. Havana haritası, PC platformundaki oyuncular için açık test alanında keşfedilmeye hazır.

Overwatch'ta tank karakterleri ve özellikleri neler?Overwatch'ta tank karakterleri ve özellikleri neler?

PC Platformundaki kullanıcılar için hazır!

Şu anlık sadece PC platformundaki açık test alanında (PTR) keşfedilmeyi bekleyen Havana, Talon konsülünün en azılı üyelerinden olan Maximilien'in operasyonlarını yürüttüğü bir saldırı haritası. Talon yerel halkı yolsuzluk ve suç örgütleri ile birlikte suistimal etmiş karanlık bir organizasyon. Yapılan bu yolsuzluk ve suçlara dur demek adına Overwatch Saldırı Ekibi, Havana'ya gelmiş ve Maximilien'i kontrol altına almak için verdiği tüm mücadelede Doomfist adı verilen güçlü Talon askeriyle yüzleşmiştir.

Karayiplerde bulunan Küba'nın kalbi olan renkli şehir Havana'yı Overwatch ile keşfetmeye hazır olun! Eski zamanlarda sömürge edilen kıyı kenti Küba'nın renkli sokaklarında, amansız savaşa katılın!

Sadece beta kullanıcıları için sunulan Havana haritası, diğer platformlara ve genel sunuculara ne zaman dağıtılacağı hakkında bir açıklama yapmadı.


Overwatch'ta destek karakterleri ve özellikleri neler?Overwatch'ta destek karakterleri ve özellikleri neler?
Overwatch 23 Nisan'a Kadar Ücretsiz!Overwatch 23 Nisan'a Kadar Ücretsiz!

Overwatch Yeni Harıta: Havana


PAYLAŞ