Overwatch'a Yeni Karakteri Orisa'yı Duyurdu! - Haberler - indir.com

Overwatch'a Yeni Karakteri Orisa'yı Duyurdu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-08 10:20:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Yaklaşık olarak 1 yıl önce piyasaya sürülen Blizzard'ın en sevilen oyunu Overwatch, oyuncularının aklını başından almaya devam ediyor. Overwatch, 1 yıl içerisinde birçok başarıya imza atarak, oyun dünyasının enleri arasındaki yerini sağlamlaştırdı. Geçtiğimiz yıl yılın oyunu ödülüne layık görülen yapım, aynı ödülü bu yıl ikinci kez alarak adından söz ettirmeye devam etti. Geçtiğimiz günlerde oyuna yeni karakter gelebileceğine yönelik bir takım söylentiler ortaya atılmıştı. Bastion'a gelen yeniliklerden sonra, karakterlerle alakalı bir güncel haber daha yayınlandı. Gelen bilgilere göre, Overwatch yeni robotu Orisa'yı oyun severlere tanıttı.

 Overwatch, yoluna emin adımlarla devam ederek, oyuncularına yeni içerikler sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 4. sezonu başlayan Overwatch'ın, bu sezonla beraber oyuncularına yeni bir kahraman sunabileceği ihtimali de paylaşılmıştı. Bu ihtimal, birkaç gün  önce gelen bilgiyle kesin bilgiye dönüştü ve Overwatch'ın yeni kahramanı tanıtıldı. Blizzard'ın sevilen FPS türündeki oyunu Overwatch'a, tank türünde Orisa adıyla yeni bir karakter eklendi. Overwatch, oyuncular tarafından zaman zaman karakter yönünden eksik olması yönünde eleştirilere maruz kalıyordu. Oyuna yavaş yavaş eklenen karakterlerle, Blizzard'ın bu eleştirileri dikkate aldığı görülüyor.

Eklenen yeni karakter Orisa, oyunun yönetmeni Jeff Kaplan tarafından bir video aracılığıyla tanıtıldı. Yeni kahramanın, takım arkadaşlarını koruma açısından oldukça sağlam olduğu söyleniyor. Yeri geldiğinde gelen hasarda azaltma meydana getirebiliyor. Kahramanın, 'Fusion Driver' adlı bir silahı da bulunuyor. Fakat karakterin en büyük özelliğinin koruma olduğu söyleniyor. Orisa'nın tanıtıldığı videoyu izlemek için, linki ziyaret edebilirsiniz;





PAYLAŞ