Outlook.com'a Skype ile Görüşme Desteği Geldi - Haberler - indir.com

Outlook.com'a Skype ile Görüşme Desteği Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Geçen yıl Microsoft tarafından pilot ülke olarak belirlenen ABD'de başlatılan Outlook.com Skype entegrasyonu bugün itibari ile dünya çapına yayılarak kullanıcıların Outlook.com web arayüzü üzerinden Skype görüşmesi yapabilmelerinin önü açıldı.

Skype resmi blogundan yapılan açıklamaya göre Outlook.com için Skype entegrasyonu 2013 yılında tanıtıldığı ilk haline göre geliştirilerek o günkü hataların tamamen giderilmiş durumda olduğu belirtildi.

Outlook.com Skype Entegrasyonu

Son sürüm ile birlikte Skype çağrılarının Outlook.com üzerinden cevaplanabilir olmasına rağmen, masaüstü uygulamasında oluşan çağrının devam etmesi sorunu da bu güncelleme ile birlikte ortadan kaldırılmış durumda. Ayrıca bu yenilik sayesinde kullanıcılar uyumlu donanımlar kullanarak HD video kalitesinde görüşmelerde yapabilecekleri.

Windows kullanıcılarının hiçbir eklentiye gerek duymadan kullanabilecekleri hizmette Mac kullanıcıları Outlook.com için Skype entegrasyonunu buraya tıklayarak ulaşabilecekleri Safari uzantısını Mac bilgisayarına yükleyerek bu hizmetten sorunsuz bir şekilde yararlanabilirler.

Popüler sohbet ve mesajlaşma uygulaması Skype'ı ücretsiz olarak aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ