Outlook'a fatura ödeme özelliği geliyor - Haberler - indir.com

Outlook'a fatura ödeme özelliği geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-08 13:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

İnternet devi Microsoft cephesi tarafından gerçekleştirilen Build 2018 etkinliği kapsamında Outlook ile ödeme servisinin entegre olacağı açıklandı. Artık fatura ödemeleri gelen e-posta iletisi üzerinden gerçekleştirilebilecek. Kullanıcı deneyimini iyileştirmeye devam eden Microsoft cephesinden işlevsel ve pratik özellikler görmeye devam ediyoruz. Şirket bu yeni hamleyi geliştiricilerin kullanıcılar ile daha iyi etkileşim kurması adına attığını ifade ediyor. Microsoft Pay adlı bu sistem ile kullanıcılara ödemelerini e-posta üzerinden yapması olanak sağlanacak.

Bu sayede başka bir sayfa veya uygulamaya geçiş yapmadan ödeme gerçekleştirmek mümkün olacak. Microsoft iş ortakları olan Stripe ve Braintree gibi ödeme sistemleri yer alacakken, ayrıca faturalandırma servisi Zuora ile beraber Unvoice2Go, Sage, Wave, Inyuit ve Xero gibi bilinen servisler de Microsoft ortaklığı kapsamında bulunacak. Yeni Microsoft Pay desteğinin önümüzdeki haftalarda tüm Outlook kullanıcılarına eriştirilmesi hedefleniyor. İlerleyen aylar ile beraber ise bu sistemden yararlanan çok daha fazla kullanıcı kitlesi olacak.

Diğer yandan Outlook içerisinde bir mesajın bildirimleri için yada konuşmalar içeren Uyarlanabilir Kartlar özelliği de kullanıma sunulacak. Bu yeni kart sistemi ile beraber sohbet robotları, eposta iletileri ve Team sohbetler gibi araçlar eklenebilecek.





PAYLAŞ