"Outlook Spaces" herkese açık olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-05 11:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

İş ve proje organizasyonunda Microsoft'un yeni aracı olan Outlook Spaces’in sadece profesyonel müşterilere hitap edeceği düşünülüyordu. Ancak yeni gelen bilgiler servisin tüm kullanıcılar tarafından kullanılabileceğini gösteriyor.

Geçtiğimiz haftalarda organizasyonları için Trello benzeri bir yaklaşımla yeni bir servis üzerine çalıştığı öğrenilen Microsoft’un bu hizmetinin “Outlook Spaces” adıyla kullanıcılara sunulacağı kesinleşti. Sadece profesyonellere özgü olacağı düşünülen “Outlook Spaces”in tüm kullanıcıların erişimine sunulacağı söyleniyor.

Microsoft To Do Android sürümünün yeni özellikleriMicrosoft To Do Android sürümünün yeni özellikleri

Spaces hakkında ortaya çıkan bilgilere göre bu servis kullanıcılarına web üzerinden çalışacak bir deneyim sunacak. E-posta, toplantı ve dokümanların kolay organizasyonlarının düzenlenmesi ve takibinde kullanılabilecek “Outlook Spaces yer alan projeler, bağımsız alanlarda yer alabilecek. Bu sayede kullanıcılar tek bir servis aracılığıyla tüm organizasyonlarını birbirine karışmadan ayrı ayrı düzenleyebilecekler. Basit bir kullanıcı arayüzüne sahip olacağı aktarılan “Outlook Spaces”in tüm üretkenlik araçlarını bir araya getirmesi, tek bir arama motoruyla e-postaları, dokümanları, yapılacak listelerini, notları, linkleri ve daha fazlasını bulmayı sağlaması bekleniyor.

Microsoft Word, Excel ve PowerPoint'i tek uygulamada birleştirdi

“Outlook Spaces” henüz tasarım aşamasındayken bu servisin sadece üst seviye firmaları ve çalışanlarını hedef alması bekleniyordu. İş adamları ve şirketlere yönelik özel olarak geliştirildiği düşünülen Outlook Spaces hakkında çıkan yeni bir söylenti ise servisten kişisel hesap kullanıcılarının da faydalanabileceğini gündeme getirdi. .live domaini altında yer alarak iş sürümü Outlook ile ayrışacak olan Outlook Spaces’l e ilgili gelişmelerden sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.


Microsoft Teams'in günlük aktif kullanıcı sayısı 75 milyona ulaştıMicrosoft Teams'in günlük aktif kullanıcı sayısı 75 milyona ulaştı
Slack CEO'su: Microsoft Teams hakkında çarpıcı açıklamalarSlack CEO'su: Microsoft Teams hakkında çarpıcı açıklamalar

PAYLAŞ