Outlook iOS uygulamasının yeni yüzü kullanıcılarla buluşuyor - Haberler - indir.com

Outlook iOS uygulamasının yeni yüzü kullanıcılarla buluşuyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-31 11:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Aralık ayında Outlook iOS uygulamasının yeni tasarımını gösteren Microsoft, bu tasarımı yeni animasyonlara sahip ve aynı zamanda geleneksel olan tamamen beyaz tasarımdan uzaklaştırıyor. Beta test kullanıcıları bu arayüze 1 ayı aşkın zamandan beri ulaşabiliyordu.

Şimdi ise Outlook iOS uygulamasını kullanan bütün kullanıcılar, Microsoft’un yeni tasarımını kullanmaya başlayarak platforma dahil oluyorlar. Yeni tasarımı ile kullanıcılarına kucak açan platformun en dikkat çekici özelliği ise uygulamanın en üst kısmında duran ve aynı zamanda hemen erişimi sağlanabilen mavi renge sahip olan çubuk. Diğer değişiklikler ise ilk bakışta dikkat çekmiyor. Güncellenen platformu ilk defa kullanmaya başladığınız zaman, sizin için özelleştirilmiş olan kaydırma aksiyonlarını tanımlamanız istenecektir. Aynı zamanda e-posta iletilerinin yönetimini ve organize edilmesini kolay bir hale indirgeyen favori klasör özelliği de mevcut. AyrıcaMicrosoft, Outlook iOS gelen kutusunda kişilere ait profil fotoğrafını da etkinleştirmiş oldu. Bu sayede e-posta iletilerinin kimden geldiğini anlamak biraz daha kolay olacak.

Microsoft LinkedIn'i Outlook.com ile Entegre OlacakMicrosoft LinkedIn'i Outlook.com ile Entegre Olacak

Microsoft koyu mod üzerinde mi çalışıyor?

Bütün gerçekleştirilen bu küçük değişiklikler, e-posta üzerinden bir davet aldığınız zaman takviminizi e-posta iletisini görüntülemeye de uzanıyor. Ayrıca platformun arama bölümü kısmında en son iletişim kurulan kişiler ve aynı şekilde arama sorguları sizlere gösteriliyor. Bir başka deyişle Microsoft Outlook mobil sürümü için koyu mod üzerinde de çalıştığını ifade etti. Fakat bu, yeni yayınlanan son güncellemenin bir parçası olmadığını siz değerli indir.com okurlarına ifade edelim. Bu özelliğin bir sonraki güncelleme ile gelmesi bekleniyor.


Outlook her platformda güncelleniyorOutlook her platformda güncelleniyor
Outlook'a fatura ödeme özelliği geliyorOutlook'a fatura ödeme özelliği geliyor

PAYLAŞ