Outlook her platformda güncelleniyor - Haberler - indir.com

Outlook her platformda güncelleniyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-03 17:35:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Bilindiği üzere, Microsoft tarafından geliştirilmiş olan birçok şirket ve bireysel kullanıcıların tercih ettiği mail uygulaması Outlook, güncellenmesi ile birçok destek sunarak platformlara gelişme gerçekleştirilmesine imkan sağlayacak. Outlook, verdiği tüm platformlarda yeni özellikler sunarak karşımıza çıkacak. Google'ın yenilenmiş mail uygulaması Gmail'den sonra Microsoft tarafından yapılan bu geliştirme olumlu yorumlara imkan sağlayacak gibi görünüyor.

Mobil Outlook'a Office Lens desteği 

Bu lens desteği ile Outlook, iOS ve Android platformlarda kullanılan mail uygulaması olarak biliniyor. Oluşturulan bu lens desteği ile bir belgeyi mail olarak gönderirken, başka bir uygulamada taratıp Outlook'a eklemek yerine, direkt olarak Outlook üzerinden taratıp ek olarak gönderebiliyor olacaksınız.

Taslak senkronizasyonu 

Outlook'a eklenen taslak senkronizasyonu özelliği sayesinde, mobil cihazınızda yazmaya başladığınız maili göndermeyip taslak olarak kaydettiğiniz taktirde, taslağınızı tüm platformlardan yönetebiliyor olacaksınız.

Geliştirilmiş takvim özellikleri 

Mail kutunuza bir fatura maili geldiği zaman, Outllook bunu tespit edip, son ödeme tarihini takvimine işleyecek olan özellik kullanıcıların işlemlerini kolaylaştırıyor. Faturanızın son ödeme tarihine 2 gün kala size bildirim tarzında bir mail gönderecek. Bu özelliğin yalnızca ek olarak gönderilip, mail içerisinde herhangi bir açıklama eklenmeyen fatura mailleri için geçerli olmadığının da altını çizelim.

Bunun yanı sıra kurumsal kullanıcılar eğer takvim kayıtlarına bir toplantı organizasyonu işlerlerse, Outlook, Bing üzerinden elde ettiği verileri konumunuzla kıyaslayıp toplantı tarihine kadar size uygun toplantı yerleri hakkında bilgiler sunacak.

Hızlı cevap seçeneği 

Outlook Android kullanıcılarına sunulacak olan özellik,  Outlook'unuza bir mail düştüğü zaman bildirim panelinde "hızlı cevap ver" seçeneği açılacak, bu seçeneğe dokunduğunuz taktirde Outlook uygulaması açılmadan direkt olarak bildirim çubuğundan gelen mail cevaplayacaksınız.





PAYLAŞ