Outlast 2'nin Geliştiricisinden, Oyundan Korkanlara Özel Bebek Bezi - Haberler - indir.com

Outlast 2'nin Geliştiricisinden, Oyundan Korkanlara Özel Bebek Bezi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-11-25 12:06:56
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Korku oyunları arasında en iddialı olan isimlerden birisi olan Outlast, farklı bir satış stratejisi geliştirerek, bu stratejiyle gündeme yerleşti. Outlast, oyuncuları için  'Underscares' adını verdiği yetişkin bezi tasarladı.

Outlast, korku oyunları denildiğinde akla ilk gelen isimlerden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Son günlerde oyunun geliştiricisi  Red Barrels Studio, Outlast 2 için çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalara farklı bir bakış getiren geliştirici firma, hamlesiyle oyun dünyasının gündemine oturdu. Oyun için, firmadan farklı bir satış stratejisi geldi. Outlast 2'nin geliştirici firması Red Barrels Studio, Kickstarter'da bir proje başlattı. Bu proje kapsamında, oyun için 'Underscares' adında yetişkinlere özel bir test tasarladığı açıklandı.

En sağlam korku oyunları arasında gösterilen Outlast, ikinci serisi için hazırlıklarını sürdürüyor. Outlast 2'nin geliştirici firması Red Barrels Studio, oyun için değişik bir hamle yapmaya hazırlanıyor. İlk oyunu ile korku oyunu severleri kendisine bağlamayı başaran oyun, ikinci serisiyle de gayet iddialı olduğunu gösteriyor. Geliştirici firma, bu iddiayı kanıtlayacak nitelikte bir proje başlattı. Red Barrels Studio, Outlast 2'yi oynayanların çok korkması sonucunda oluşabilecek durumlardan ötürü, yetişkin bezi satacaklarını duyurdu. Kickstarter'da başlatılan projede, 'Underscares' adındaki yetişkin bezinin oyundan korkanlar için satışa sunulacağı öğrenildi. Bu durum oyun için farklı bir satış stratejisi olarak gündeme geldi. Şimdiden etkileri görülen yetişkin bezi, oyuncuların oyunu daha da merak etmesini sağladı.

Korku oyunu severlerin, Underscares'den sonra daha da merak ettiği Outlast 2, 2017 yılında PC, PS4 ve Xbox One için raflardaki yerini alacak.

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ