Osmanlı Temalı Yerli Oyun Ottoman Defence - Haberler - indir.com

Osmanlı Temalı Yerli Oyun Ottoman Defence

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Yerli mobil uygulama geliştiriciler tarafından yapılan oyunların sayısı her geçen gün artmakla beraber oldukça başarılı uygulamalara da imza atmaya devam ediyorlar. Bunlardan birisi de Kule Savunma oyunu türündeki 'Ottoman Defence'

Grafiker ve 3 boyutlu tasarımcı İsmail Köroğlu tarafından geliştirilerek tasarlanan Ottoman Defence (Osmanlı Savunması), Osmanlı teması ile donatılmış Tower Defence (kule savunması) türünde eğlenceli ve ücretsiz bir mobil oyundur.

Ottoman Defence Oyunu indir

Bursa, İzmir, Denizli, Adana, Kahramanmaraş, Erzurum, Van, Trabzon, Ankara gibi çeşitli şehirlerde bulunan ve yüksek dağların arkasında tutsak olarak yaşayan Orkaryan savaşçılarına karşı mücadele edeceğiniz oyunda, ülkeyi hem düşman işgalinden kurtaracak hem de kalelerimizin onların eline geçmemesi için savunmaya çalışmalısınız. İlk olarak elli bin puan ile başlangıç yapacağınız oyunda bu puanları ve ayrıca oyunda kazanacağınız mavi kristalleri kullanarak ordumuzu ve silahlarımızı güçlendirebilirsiniz.

Yakın bir zamanda iOS platformu içinde yayınlanacak, şimdilik sadece Android işletim sistemine sahip cihazlarda oynanabilen Ottoman Defence, oyun içi satın alma yolu ile çeşitli güçlendirmeler ve mavi kristallere sahip olma gibi olanakları da sunmaktadır.

Oyunu aşağıdaki bağlantıyı kullanarak Android cihazınıza indirebileceğiniz gibi aynı zamanda oyun için hazırlanmış olan Ottoman Defence Tanıtım Videosu'nu da izleyebilirsiniz.




Ottoman Defence Tanıtım Videosu


PAYLAŞ