Orwell, Steam'de kısa bir süreliğine ücretsiz - Haberler - indir.com

Orwell, Steam'de kısa bir süreliğine ücretsiz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-05 11:15:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Distopik romanları ile dünyaca tanınan yazar George Orwell’dan ismini alan oyun Orwell, Steam’de bir süreliğine ücretsiz oldu.

George Orwell, yazdığı romanlarında yarattığı distopik dünyasıyla dünyanın en iyi yazarları arasında kabul edilmektedir. Yine kendi distopyasını yarattığı en önemli eserlerinden birisi, 1984 olarak kabul edilir.  Orwell’ın tam da bu romanından yola çıkarak ve kendi isminin verildiği Orwell adlı oyunda, 1984’teki dünyaya yolculuk yapıyorsunuz. 1984 adlı romanda, demir yumrukla yönetilen bir devlet ve Büyük Birader lakabıyla tüm vatandaşları takibi altında tutan bir yönetici bulunur. Orwell adlı oyunda da yönettiğiniz kişi Büyük Birader’dir. İlginç bir çıkış noktasına sahip olan Orwell adlı oyun, Steam’de kısa bir süreliğine ücretsiz.

Bir süreliğine ücretsiz olan Orwell, daha önce 18,5 TL fiyat etiketine sahipti.

Oyun tutkunlarının, video oyunlarını satın almak için en çok tercih ettiği platformlardan biri olan Steam, zaman zaman oyunculara bazı oyunları kısa süreliğine ücretsiz olarak sunuyor. Bugün o oyunlar arasında, George Orwell’ın kitabından esinlenerek geliştirilmiş olan Orwell adlı oyun bulunuyor. Normalde oyuncular, bu oyunu oynayabilmek için 18,5 TL ödeme yapmak durumundaydılar fakat şu an Steam’in belirlediği süre içerisinde oyunu ücretsiz olarak edinebilirler. Bunun için oyun tutkunlarını hızlı davranarak, bugün saat 21.01’den önce oyunu indirmeleri gerekiyor. Orwell, akşam saat 21.01 itibariyle yeniden ücretli olarak platformda yer alacak.

Orwell'ı indirmek isterseniz buradan oyuna ulaşabilirsiniz.





PAYLAŞ