Ortaya çıkan iPhone 12 Pro Max özellikleri - Haberler - indir.com

Ortaya çıkan iPhone 12 Pro Max özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-26 18:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Apple’ın en yeni amiral gemisi akıllı telefon modeli olacak olan iPhone 12 Pro Max, tekrardan kamera, ekran ve batarya özellikleri gibi detaylar ile ortaya çıktı. Yapılan söz konusu sızıntıya göre modelde dinamik 120 Hz yenileme hıza sahip 6.7 inçlik bir ekran bulunacak. Son dönemin belki de en çok beklenen akıllı telefon serisi Apple’ın yeni iPhone 12 ailesi oluyor. Bu serinin en yüksek ve güçlü modeli olacak olan iPhone 12 Pro Max ise ilk defa çalışırken gözüktü. Modelin şarj hızı, çentik boyutu, kamera ve ekran özelliklerinin ortaya çıktığın bu sızıntı ise güvenilir bir kaynaktan geldi.

Hem tasarım hem de donanımsal özelliklerinin gözüktüğü bu sızıntıda en fazla dikkat çeken detaylardan birisi ekran yenileme hızı oldu. Dinamik olarak ayarlanabilen 120 Hz yenileme hızına sahip olacak iPhone 12 Pro Max, tasarımsal olarak ise önceki serilerde olduğu gibi çentikli ekrana sahip olacak.

iPhone üretim yeri değişikliği Apple'a beklenmedik sonuçlar yaratabiliriPhone üretim yeri değişikliği Apple'a beklenmedik sonuçlar yaratabilir

iPhone 12 Pro Max ekran ve diğer özellikleri

iPhone 12 Pro Max modelinde ortaya çıkan detaylara göre 6.7 inç boyutunda 2778 x 1284 piksel çözünürlüklü 120 Hz dinamik yenileme hızına sahip bir ekran göreceğiz. OLED panel olacak bu ekran 458 ppi ve uzun basmayı algılayan Haptic Touch özelliğine de sahip olacak. Modelin 120 Hz’lik dinamik yenileme hızı, istenildiği zaman ise 60 Hz seviyesine düşürülebilecek. Bu sayede tek şarj ile daha uzun kullanım olmuş olacak. Apple’ın bu yeni amiral gemisinde kaç mAh batarya olacak bilinmezken, hem kablolu hem de kablosuz olarak 20W hızlı şarj özelliğine sahip olacak. Ayrıca 12 Pro Max modelinin hızlı şarj için başka bir adaptöre sahip olmayacağı da bilgiler arasında bulunuyor.

Apple’ın bu yeni modeli kamera yetenekleri ile de üst seviye bir cihaz olacak. LİDAR tarayıcısına sahip olması beklenen iPhone 12 Pro Max’in bu sayede otomatik odaklamasının çok daha iyi olması bekleniyor. Diğer yandan 4K’da 120 ve 240 FPS ağır çekim videolar çekebileceği beklenen bu modelde gelişmiş gece modu ve gürültü azaltma gibi özellikler de yer alacak. iPhone 12 Pro Max’in tüm bu bileşenlerine bakıldığında kamera performasının pazarda ses getirmesi bekleniyor.

iPhone 12 Pro Max hakkında ortaya çıkan bilgiler şuan için bunlardan ibaret. Modelin daha önceki modellerde olduğu gibi büyük çentikle gelmesi bekleniyor. Henüz cihaz çıkmadan bunların kesinliği bir hayli zor olurken Eylül ayında gerçekleşecek olan resmi etkinlik merakla bekleniyor.


iPhone12'nin muhtemel tasarımı ekran koruyucu üreten şirket tarafından ifşa edildiiPhone12'nin muhtemel tasarımı ekran koruyucu üreten şirket tarafından ifşa edildi
Yeni Instagram Hikayeler özelliği iPhone’daki özelliğe benziyorYeni Instagram Hikayeler özelliği iPhone’daki özelliğe benziyor

PAYLAŞ