Orta Seviyenin En Şık Modeli Oppo K1 Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Orta Seviyenin En Şık Modeli Oppo K1 Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-11 09:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Huawei’nin arkasından gelen ve Çin’in yükselen markalarından olan Oppo’dan yeni modeller görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise şirketin bir süredir gündemde olan ve sızıntıları gelmeye devam eden Oppo K1 modeli resmi olarak tanıtıldı. Oldukça iddialı özelliklerin yanı sıra şık bir tasarıma sahip olan bu model güçlü özelliklere sahip durumda. Şık bir yapıya sahip olan bu cihazın tasarım noktasında su damlası olarak nitelendirilen çentikli ön yüzeyini görüyoruz. Çentik kısmının oldukça küçük tutulduğu bu modelin çentik alanında sadece ön kamera yer alıyor. Diğer yandan ince çerçevelere de sahip olan modelin tasarım noktasında geçişli renk seçeneği bir hayli dikkat çekiyor.

Oppo K1 Teknik Detayları

Parmak izi okuyucusunun ekrana entegre edildiği bu yeni model orta seviyede bu teknolojiyi sunarak iyi bir iş çıkartmış diyebiliriz. 6.4 inçlik Super AMOLED ekranlı cihazın 3240 x 1080 piksel bir çözünürlüğü bulunuyor. İşlemci gücü tarafında Snapdragon 660 tercih eden marka 4 – 6 GB RAM versiyonlarına sahip durumda. 3500 mAh’lik bir pile de sahip olan modelin ön yüzeyinde 25 megapiksel ve arka tarafında ise 16 + 2 megapiksel olarak çift kamera bulunuyor. Dahili depolama tarafında sadece 64 GB’lık bir modeli yer alan cihaz kutu içerisinden Android 81 işletim sistemi ve Color OS 5.2 sürümü ile geliyor.

Oppo’nun bu yeni modelinin ilk olarak Çin pazarında satışa çıkacağı ifade edilirken fiyat tarafında ise 200 euro’luk bir seviyede bulunması bekleniyor. Cihazın Global pazarda da satışa sunulması beklenirken 19 Ekim tarihi ile beraber resmi olarak satışta olacak. Ancak modelin ülkemizde satışa sunulur ise hangi fiyat etiketlerinde yer alacağı henüz bilinmiyor. Bakalım model orta seviyede rakipleri karşısında ne yapacak göreceğiz.  





PAYLAŞ