Orta Segmentli Honor Tab 5 Piyasaya Girdi - Haberler - indir.com

Orta Segmentli Honor Tab 5 Piyasaya Girdi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-06 16:06:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Son zamanlarda akıllı cep telefonları, katlanabilir cihazlar ve daha fazla teknolojik aletlerin karşımıza çıkması ile tablet sektöründe gerileme olduğu ön görüldü. Arka planda kaldığı düşünülen tabletler artık gün yüzüne çıkmaya hazır. Tabletler gerek iş sektöründe gerek okullarda öğrencilerin eğitim amaçlı kullanılması adına tasarlanan tabletlerin arka planda kaldığı düşünülse de hız kesmeden başarılı adımlar atmaya devam ediyor. Huawei markasının alt firması olarak üretim yapan Honor, tablet severleri sevindiren orta segmentli bir cihaz ile karşımıza çıkıyor. Orta sınıf kullanım amaçlı tabletlere ihtiyaç duyanlar için özel olarak tasarlanan Honor Tab 5 resmi olarak piyasada yerini aldı. Kullanımı son derece işlevsel olarak tasarlanan Honor Tab 5 şimdiden kullanıcıların meraklı gözlerini üzerine çekmeyi başardı.

Özellikle iş yaşamında ve eğitim sektöründe oldukça sık bir şekilde kullanılan tabletlerin kullanım özellikleri ve gelişmişlik düzeyi son derece önemli olup beklentileri karşılayacak düzeyde olması gerekiyor. Honor firması da bu durumun farkında olup kullanıcılarına bu doğrultuda özellikler sunmayı başarıyor. Orta segmentli tabletler arasında en iyi konumda olan Honor Tab 5 gelişmiş düzeyde olan özelliklere sahip olacak. 

48 Megapiksellik Honor 20 Sızdırıldı48 Megapiksellik Honor 20 Sızdırıldı

Honor Tab 5'in Özellikleri

Huawei'nin alt markası olarak karşımıza çıkan Honor, üst düzey teknolojiye sahip akıllı cep cep telefonların yanı sıra tablet sektörünün gerilemesi halin gerileceğini düşünen kesime işin öyle olmadığını Tab 5 tableti ile kanıtladı. Tab 5, 8 inçlik ekran özelliği, GPU Turbo 2.0 desteği ve Kirin 710 işlemcisi ile tasarlanmış olup kullanıcıların beklentilerini karşılayacak düzeyde bir sisteme sahiptir. Çinli teknoloji firmasının ürettiği Tab 5 gücünü, Qualcomm’un SD660 gücü ile rekabet edecek düzeyde olan Kirin 710 işlemci sisteminden alırken aynı zamanda Full HD+ çözünürlüğe sahip olan 8 inçlik ekran boyutuna da sahip olacak. Böylelikle kullanıcılara kullanışlı bir ekran boyutu sunmayı da başaracak. 

Oldukça başarılı bir kullanıma sahip olan Honor Tab 5, geniş kullanım kapasitesi ile kullanıcılarını memnun edecek düzeydedir. Tablet üzerinden oyun oynamayı seven kullanıcıların oyun performansını üst düzey bir şekilde yaşaması için tablet GPU Turbo 2.0 yazılım sistemi ile birlikte geliyor. Tatmin edici bir kullanım süresi sunmak adına 5100 mAh’lik batarya üzerine kurulan bu kaliteli tablet WiFİ ve LTE destekli modelleri ile karşımıza çıkıyor. Tüm bu özelliklerin yanı sıra aynı zamanda çift hoparlör özelliğine sahip olan Tab 5 güçlü bir ses sistemi sunuyor. Huawei HiSilicon Kirin 710 işlemci sistemi, ARM Mali G51 MP4 GPU özelliği ve bununla beraber 3 GB RAM, 32 GB depolama alanı ve 4 GB RAM, 64 GB depolama alanı ile güçlendirilen tablet, 8 MP arka kamera ve 8 MP ön kamera özellikleri ile geldi. 3 GB RAM ile 32 GB WiFi versiyonu ile gelen tabletin fiyatı 163 dolar, 4 GB RAM ve 64 GB WiFi versiyonu ise 193 dolar, 3 GB RAM, 32 GB LTE 208 dolar ve 4 GB RAM ve 64 GB LTE  versiyonu ile tasarlanan tablet ise 223 dolar olarak satışa sunuluyor. 


Oyunculara büyük sürpriz! Honor Gaming+ duyuruldu!Oyunculara büyük sürpriz! Honor Gaming+ duyuruldu!
Honor 10 Lite Türkiye pazarında satışta!Honor 10 Lite Türkiye pazarında satışta!
Honor 9 ve Honor P10 İçin EMUI 9.0 SürpriziHonor 9 ve Honor P10 İçin EMUI 9.0 Sürprizi

PAYLAŞ