Origin Acces Premier'e üç yeni oyun daha ekleniyor - Haberler - indir.com

Origin Acces Premier'e üç yeni oyun daha ekleniyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-31 15:20:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

Origin Acces Premier servisi, içerik olarak genişlemeyi sürdürüyor. Aylık ve yıllık abonelikleri olan bu servis ilk defa farklı yayıncıların oyunları servis içerisine adım attı. Peki bu oyunlar neler? İşte Origin Acces Premier'e üç yeni oyun daha ekleniyor

9PM Football Managers adlı yerli menajerlik oyunu yayınlandı

Ocak ayı ücretsiz Xbox oyunları belli olduOcak ayı ücretsiz Xbox oyunları belli oldu

Origin Acces Premier'e üç yeni oyun daha ekleniyor

Origin Acces Premier servisi büyümeyi sürdürüyor. Aylık ve yıllık abone seçenekleri bulunan servise yeni bazı oyunlar eklendi. Bu oyunlar farklı yayıncıların oyunları olduğu için Origin Acces Premier tarafında bir ilk yaşandı diyebiliriz. Darksiders III, This is The Police 2 ve Beholder 2 oyunları artık Origin Acces Premier üzerinden indirilebilir bir durumda. Geçtiğimiz Temmuz ayı içerisinde faaliyet gösteren Origin Acces Premier, EA'ın Xbox Game Pass ile rekabet etme isteğinden dolayı geliştirilmişti. 

Servis içerisinde Basic ve Premiere olmak üzere iki farklı abonelik seçeneği bulunuyor. Servisin Basic aboneliği, Origin Acces ile aynıu işlevi görüyor. Son dönemde yayınlanacak olan bazı oyunları çıkış saatlerinden önce deneme fırsatı bulabiliyorsunuz. Premier abonelik ise esas olayların döndüğü kısım. Origin'in Premier aboneliğine sahip olan oyuncular, EA tarafından paylaşılmış olan oyunların tam sürümlerine çıkıştan çok daha önce hiçbir ödeme yapmadan sahip olabiliyorlar. Bu oyunlara FIFA 2019 ve Battlefield 5 oyunları da dahil. Kısa bir süre öncesinde ise Darksiders III, This is The Police 2 ve Beholder 2 oyunlarını da Acces Premier servisi içerisinde yerlerini aldı. Tabii bu gelişme bir ilk oldu. Çünkü daha önce EA şirketinin olmadığı yapımlara bu servis içerisinde yer verilmemişti. Amerikan menşeli yayıncı ise bu durumdan epey hoşnut durumda.

Eğer sizde EA (Electronic Arts) şirketinin içerisinde bulunduğu oyunları seviyorsanız Origin'in içerisinde bulunan Premier abonelik sayesinde, yeni çıkacak oyunları diğer oyunculardan çok daha önce oynayabilir ve test edebilirsiniz. Ayrıca bu şekilde oynamak için hiçbir ek ücret ödemeniz gerekmiyor. Servisin abonelik seçeneklerinden Basic aboneliğine ayda 4 Euro ödeyerek sahip olabiliyorsunuz. Asıl olayların gerçekleştiği Premier aboneliğe ise ayda 15 Euro vererek sahip olabilirsiniz. Yıllık alırsanız biraz daha ucuza geliyor.


Güçlü Oyuncu Cihazı Asus ROG Phone Sağlamlık Testine GirdiGüçlü Oyuncu Cihazı Asus ROG Phone Sağlamlık Testine Girdi
Steam Yılın Oyunları Açıklandı!Steam Yılın Oyunları Açıklandı!
Farklı oyun platformlarındaki indirime giren oyunlarFarklı oyun platformlarındaki indirime giren oyunlar

PAYLAŞ