OPPO'nun yeni kablosuz şarj cihazı AirVOOC özellikleri - Haberler - indir.com

OPPO'nun yeni kablosuz şarj cihazı AirVOOC özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-14 09:46:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin merkezli teknoloji devi OPPO sadece 56 dakika içerisinde şarj olabilen yeni kablosuz şarj cihazını duyurdu. Qi uyumlu telefonları da 10 W'a kadar güçle şarj edebiliyor.

Dün düzenlediği etkinlikte yeni amiral gemisi OPPO Ace 2 modelini tanıtan şirket, ENCO W31 adındaki yeni kablosuz kulaklığını ve AirVOOC adını verdiği 40W’luk kablosuz şarj cihazını tanıttı. 

OPPO’dan ilginç 1 Nisan şakasıOPPO’dan ilginç 1 Nisan şakası

Teknolojik cihazlarında kendi geliştirdiği yonga setlerine yer veren OPPO’nun yeni akıllı şarj cihazı tam 4.000 mAh’lık pil gücüne sahip. Güçlü pil ömrüne rağmen sadece 56 dakika içerisinde yüzde yüz şarj olabilmesiyle dikkatleri üzerine çeken cihaz beş dakikalık bir şarjla bir saat boyunca kesintisiz kullanım sunuyor. 

Isıyı dağıtabilmek için havalandırma delikleri bulunan OPPO AirVOOC kablosuz şarj cihazı buna ek olarak cihaz sıcaklığını düşmesine yardımcı olan bir fan da sahip. Ancak fan oldukça işlevsel olmasına rağmen gürültü seviyesinin 22 dBA’dan düşük olduğunu belirtmekte de fayda var. Cihaz şarj olurken sıcaklığı 39 derecenin altına düşürebilmek için tasarlanan fan bu aktarılan bilgilere göre bu konuda oldukça iyi iş çıkarıyor. Cihazın akıllı telefonları şarj edebilmesi için kablosuz şarj ünitesinin üzerine yatay bir şekilde yerleştirilmesi gerekmekte. 

Oppo Enco Q1 kablosuz kulaklık fiyatı belli oldu!

Lansmanda ürün hakkında detaylı açıklamalar yapan şirket 40 W’lık şarj cihazının bataryası tamamen boş olan OPPO Ace 2 modelini sadece 56 dakika içerisinde tamamen şarj edebileceğini iddia ediyor. Bunun yanı sıra cihazın i kablosuz şarjı da desteklediği ve Qi uyumlu telefonları şarj etmek için kullanılabileceği de açıklandı. Ancak AirVOOX Qi uyumlu telefonlarda 10W2lık bir hızlı şarj desteği sunuyor. 

Çin merkezli tanıtılan AirVOOC için belirlenen fiyat etiketi 249 Yuan yani yaklaşık olarak 240 TL fiyat etkiketine sahip. Cihaz için bir kampanya sunan şirket ise AirVOOC’un 20 Nisan’da satışa çıkacak OPPO Ace 2 ile birlikte satın alan kullanıcıların 39 Yuan yani 29 TL’ye sahip olabileceklerini açıkladı. 


OPPO OPPO "Ace" serisini duyurdu
Oppo A92s tasarımı ve teknik özellikleri sızdırıldıOppo A92s tasarımı ve teknik özellikleri sızdırıldı

PAYLAŞ