Oppo'nun yeni kablosuz kulaklığının tasarımı sızdırıldı - Haberler - indir.com

Oppo'nun yeni kablosuz kulaklığının tasarımı sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-10 21:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji üreticileri sadece akıllı telefon değil teknoloji alanındaki diğer geliştirmelerini de sürdürmeye devam ediyorlar. Önemli pazarlardan olan kablosuz kulaklık pazarında daha etkin olmak isteyen Oppo, Çin Patent Ofisi CNIPA’da ortaya çıkan yeni patent ve görseller ile beraber kulaklığa dair bazı detaylar da ortaya çıktı. Ortaya çıkan patent görsellerine göre Oppo’nun çok farklı bir kulaklık tasarımı ile karşımıza geleceği anlamına geliyor. Kısa süre önce tanıtılan olan Enco W11 TWS farklı tasarımlarıyla Oppo kullanıcılarını bir hayli mutlu etmişti. Bugün ortaya çıkan TWS modeli olarak adlandırılan bu model ise daha cesur bir tasarım ile karşımıza geliyor.

Oppo’dan yeni kablosuz kulaklık tasarımı

OPPO Find X2 Pro kamera performansıyla hayal kırıklığı yarattıOPPO Find X2 Pro kamera performansıyla hayal kırıklığı yarattı

Oppo kablosuz kulaklık noktasında ilk başlarda AirPods’u andıran tasarım çizgisinden vazgeçerek, kendine has bir tasarım çizgisi oluşturmaya başladı. Çinli telefon markaları arasında tasarım noktasında önemli isimlerden birisi olan oppo, yeni kablosuz kulaklık patentinde ise bu yeteneğini sergilemiş gibi duruyor. Oppo bu kapsamda kulak içine oturan ve kısa gövde yapısı ile kulakta oldukça şık bir tasarım sahip olarak görüyoruz. Patentte ortaya çıkan siyah renk ve yuvarlak parlak detay şık bir görünüme sahip durumda. Oppo’nun siyah renk seçeneği haricinde farklı renklerde sunması bekleniyor.

Patent görselleri ile kulaklığın tasarımı netleşmiş olsa da, özelliklerine dair herhangi bir bilgi yer almıyor. Bu kapsamda kulaklığın beklentiler noktasında Bluetooth 5.0 teknolojisi ile beraber suya dayanıklı olarak gelmesi ve aktif gürültü önleme özellikleri ile donatılmış olarak gelmesi bekleniyor.


OPPO'nun yeni akıllı telefonu ortaya çıktıOPPO'nun yeni akıllı telefonu ortaya çıktı
OPPO 6 aylık ekran garantisi başlattıOPPO 6 aylık ekran garantisi başlattı

PAYLAŞ