Oppo'nun yeni arayüzü ColorOS 12 duyuruldu - Haberler - indir.com

Oppo'nun yeni arayüzü ColorOS 12 duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-30 13:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Telefonlarında özel bir arayüz kullanan Oppo’nun yeni arayüzü ColorOS 12 için tüm detaylar açığa çıktı.

Yeni modelleri ile giriş yaptığı pazarlarda çok daha iddialı bir hale gelen Oppo’un ColorOS 12 versiyonu kullanıcılara sızdırıldı. Android 12 üzerine inşa edilen yeni versiyon, kullanıcılar için çok farklı bir deneyim sunarak telefonlardaki verimliliği arttırmayı hedefliyor.

Türkiye pazarındaki hakimiyeti artıyor!

Çinli üretici Oppo, Türkiye pazarına girdiği ilk günden itibaren oldukça dikkat çekmeyi başardı. Özel reklamları ve fiyat performans konusunda ideal telefonları ile bu alanın öncü markalarından bir tanesi olmayı başaran Oppo, Android işletim sistemine ek olarak özel bir arayüzüyle de kullanıcılar için pratiklik sunuyor. Bu bakımdan Oppo'yu tercih eden kullanıcıların büyük bir bölümü, özel arayüz ile sağlanan avantajlar sayesinde pratik bir kullanım önceliğini göz önünde bulunduruyor. 

Weibo’da yer alan yeni gelişmelerde kullanıcılar için pek çok farklı özellik üzerinde çalışıldığı belirtildi. Telefonlardaki verimliliği arttırmanın yanı sıra özellikle Android işletim sisteminin tüm gelişmiş özelliklerini sunmayı hedefleyen Oppo, yeni versiyonu ile birlikte bu konuda kullanıcı dostu bir tutum sergileyebilir. Yapılan sızdırmada da benzer bir duruma vurgu yapılırken pek çok farklı marka tarafından yapılan çalışmaların harmanlandığı özel bir ColorOS 12 ile piyasaya çıkacağı belirtiliyor. Meizu’nun arayüzü olan FlymeOS, SmartisanOs ve HydrogenOS’un en iyi özelliklerini alarak özel bir şekilde tasarlayan Oppo, yapacağı tanıtım ile birlikte bu alanda ciddi bir fark yaratabilir. Zira yapılan paylaşımlarda da çok özel arayüz üzerinde çalışma yaptığı belirtilen Oppo, her bir sistemin ön plana çıkan özelliklerini alarak kendi arayüzü için ciddi bir gelişme kaydetmiş durumda. 

Şu ana kadar net bir şekilde paylaşılmamış olsa da güvenlik, performans, akıcılık ve verimlilik gibi pek çok farklı alanda tüm versiyonlardan çok daha iyi bir sistemi sunmayı hedefleyen Oppo, yapacağı yeni tanıtım ile birlikte kullanıcı dostu yeni yapısı ile bu alanda fark yaratabilir.  Şirket tarafından yeni sistemin ne zaman tanıtılacağı net olarak paylaşılmamış olsa da yapılan tahminler 2021 yılının 3. çeyreği itibariyle yeni versiyonun tanıtılacağını gösteriyor.





PAYLAŞ