OPPO'nun yeni akıllı bilekliğinin fiyatı ortaya çıktı - Haberler - indir.com

OPPO'nun yeni akıllı bilekliğinin fiyatı ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-26 16:31:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Kısa süre içerisinde Türkiye'de de satılmaya başlanacak olan OPPO’nun yeni akıllı bilekliği için fiyat bilgileri ortaya çıktı.

Son dönemlerde anavatanı dışında farklı pazarlarda, farklı modelleri ile yer alarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran OPPO, yeni akıllı bilekliği tanıtımı ile büyük beğeni topladı. Yeni akıllı bileklik için farklı pazarlarda yer almaya hazırlanan OPPO, Türkiye de dahil olmak üzere pek çok farklı pazarda ciddi bir rekabet içerisine girecek. Geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin resmi internet sitesinde de yer bulan akıllı bileklik için istenen rakam ise artık net.

Amazfit Band 5, Türkiye'de satışa sunulduAmazfit Band 5, Türkiye'de satışa sunuldu

OPPO Band ne kadar?

Akıllı bilekliğin pazarda göstereceği performansta fiyat oldukça önemli. Bu nedenle tanıtımı yapıldıktan hemen sonra akıllı bilekliğin ne kadarlık bir etiket fiyatına sahip olacağı merak edilmeye başlanmıştı. Yayınlanan son bilgilerde ise akıllı bileklik için 349 TL gibi yüksek bir etiket fiyatı açıklandı. Normalde akıllı bilekliğin standart versiyonu 28 Dolar, metal çerçeveli özel sürümü ise 35 Dolar. Ancak kur farkları nedeniyle Türkiye'deki fiyat biraz daha bütçeleri zorlayacak.

OPPO Band özellikleri neler?

Rakiplerine göre pek çok farklı konuda artı özelliklere sahip olan OPPO akıllı band, 1.1 inç boyutunda Amoled ekranı, su geçirmez yapısı ve SpO2 ölçüm desteği ile dikkat çekiyor. 1.5 saatte yüzde 100 şarja ulaşan akıllı bileklik, 12 gün boyunca yeniden şarj ihtiyacı olmadan kullanılabiliyor. Üstelik NFC desteği sayesinde kablosuz ödeme işlemlerinde de tercih edilebiliyor.

OPPO, Xiaomi’ye rakip olabilecek mi?

Xiaomi, Mi Band adını verdiği akıllı bileklikleri ile dünya genelinde en çok tercih edilen modellerden birisine imza atmış durumda. Apple, Samsung ve Huawei gibi pek çok farklı modeli tercih eden kullanıcılar dahi akıllı bileklik söz konusu olduğunda Xiaomi'nin Mi Band modelini tercih ediyor.

OPPO ise Xiaomi gibi benzer bir hamle ile akıllı bileklik pazarına iddialı bir giriş yapmaya hazırlanırken bugüne kadar yapılan açıklamalarda şirketin hedeflerinin akıllı bileklik pazarında oldukça yüksek olduğu vurgulanmıştı. Önümüzdeki günlerde, Türkiye dahil olmak üzere pek çok farklı pazarda satışa sunulacak olan ürün yakın mercek altında tutulacak.


Xiaomi Mi 11 Ultra'da Mi Band 5 ekranı kullanılacakXiaomi Mi 11 Ultra'da Mi Band 5 ekranı kullanılacak
Honor Band 6 Türkiye Pazarına gelmeye hazırHonor Band 6 Türkiye Pazarına gelmeye hazır

PAYLAŞ