OPPO'nun katlanabilir ekranlı telefonu hakkında yeni gelişme - Haberler - indir.com

OPPO'nun katlanabilir ekranlı telefonu hakkında yeni gelişme

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-13 11:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin merkezli akıllı cep telefon üreticilerinden Oppo'nun iki yıldır son zamanların popüler akıllı cihazlarından katlanabilir telefonlar üzerinde çalıştığı ve bu konu hakkında da patent aldığı bilinene bir durumdur. Bu çalışmalar için artık sona gelindiğini gösteren yeni alınan patent, telefonun yakın zaman içerisinde geleceğinin sinyallerini vermiş oldu. Ekim ayının ilk günlerinde paylaşıldığı üzere patent haberlerinin ardından yeni bir video ortaya çıkmıştı. Söz konusu bu videoya göre Oppo imzalı katlanabilir telefon hazır gibi gözüküyor. 

Oppo katlanabilir akıllı telefonunu yakın zamanda sunabilir

Konu hakkında ortaya çıkan videolarda da görüldüğü üzere açık halde bir tablet büyüklüğünde olan bu telefon, katlandığında ise sağ kısımda daha geniş sol tarafında ise daha da dar bir telefona dönüşüyor. Sol kısımda yer alan Oppo yazısı ise gözlerden kaçmış değildir. Daha önce de sızdırıldığı üzere söz konusu bu modellerle bağdaşan videodaki telefon, yakın zamanda geleceği düşüncesini oluşturuyor. 

Xiaomi, OPPO ve vivo 2021 yılınsa Samsung işlemci kullanabilirXiaomi, OPPO ve vivo 2021 yılınsa Samsung işlemci kullanabilir

Çinli akıllı cihaz üreticisi Oppo tarafından yapılan duyuruda 17 Kasım etkinliği kapsamında tanıtılması beklenen bu akıllı telefonun, dikkat çektiği söyleniyor. Öyleki bu yıl pek çok marka katlanabilir özellikli telefon çıkardı. Firmanın 17 Kasım etkinliğinde bu cihazın yanı sıra 125W hızlı şarj özelliğine sahip bir şarj cihazını da tanıtılacağı düşünülüyor. Geçmişe dönük hatırlatma yapmak gerekirse Oppo, daha önce çeşitli şekillerde katlanma özelliğine sahip akıllı telefonlar için dört eni patent başvurusunda bulunmuştur. Cihazlar üzerinde farklı katlana şekillerini deneyen Oppo, hangi modeli daha önce kullanıcıların karşısına çıkaracağı ise bilinen bir durum değildir. 

 


Oppo K7x tanıtımı gerçekleştiOppo K7x tanıtımı gerçekleşti
OPPO A73 Türkiye'de satışa çıktıOPPO A73 Türkiye'de satışa çıktı
OPPO'nun yeni telefonu 6'lı kamera kurulumuna sahip olacakOPPO'nun yeni telefonu 6'lı kamera kurulumuna sahip olacak

PAYLAŞ