Oppo'nun katlanabilen ekranlı akıllı telefonunu yakında tanıtacak - Haberler - indir.com

Oppo'nun katlanabilen ekranlı akıllı telefonunu yakında tanıtacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-15 20:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi OPPO, geçtiğimiz günlerde resmi olarak Find X3 ailesi modellerini tanıtmıştı. OPPO’nun önümüzdeki aylarda ilk katlanabilir modelini de tanıtması beklenirken, bu modele dair detaylar karşımıza gelmeye devam ediyor. Ortaya çıkan bazı yeni bilgilere göre katlanabilir bu modelin ne zaman tanıtılacağına dair bir detay belli oldu. Geçtiğimiz günlerde şirket, hatırlarsak Find X3, Find X3 Neo, Find X3 Lite ve Find X3 Pro modellerini duyurmuştu. 2021 yılına hızlı bir giriş yapan şirket ortaya çıkan haberler kapsamında bu hareketli girişi yılın ilerleyen dönemlerinde de sürdürecek. Geçtiğimiz aylarda şirket tarafından katlanabilir telefon patentleri ve konseptleri ile karşımıza gelen OPPO, henüz pazarın yeni genişleyen bu alanına yakın zamanda ilk katlanabilir modelini sunacak gibi duruyor.

OPPO’dan katlanabilir akıllı telefon geliyor

OPPO A94 satışa çıkacağı tarih netleştiOPPO A94 satışa çıkacağı tarih netleşti

OPPO’nun şu zamana kadar üç kez katlanabilen garip bir tasarıma sahip katlanabilir telefon konsepti, yuvarlanabilir ekranlı başka konsept ve Samsung Galaxy Z Flip benzeri dikey katlanabilire sahip bir model ile gündeme gelmişti. Bunlar henüz konsept tasarım olurken, hiç biri piyasaya girmemiş oldu. Ancak şirketin katlanabilir model üzerinde çalışmaya devam ettiği bilinirken, Find X3 ailesinin de tanıtımı sonrasında sırada katlanabilir bir modelin tanıtılması bekleniyor.

Ortaya çıkan kaynaklara göre doğrulanmayan bu bilgi de OPPO’nun katlanabilir akıllı telefonu 2021 yılının ikinci çeyreğinde tanıtılacak. Önümüzdeki 3 aylık dönemde gelmesi beklenen bu modelin teknik özelliklerine dair ise henüz bir bilgi yer almıyor. Geçtiğimiz aylarda canlı olarak görünen OPPO’nun sıradaki modeli olması beklenen OPPO X 2021 cihazı olsa da, gelecekte modelin katlanabilir bir cihaz olarak da gelebilmesi bekleniyor. Bakalım bu yeni OPPO katlanabilir modeli gerek teknik özellikler gerekse tasarım ile ne gibi yeniliklere sahip olacak göreceğiz.


Oppo Find X3 Pro'nun tanıtımı gerçekleştiOppo Find X3 Pro'nun tanıtımı gerçekleşti

PAYLAŞ