OPPO'nun ilk akıllı saatinin tasarımı ve fiyatı ortaya çıktı - Haberler - indir.com

OPPO'nun ilk akıllı saatinin tasarımı ve fiyatı ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-18 21:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden birisi olan OPPO’nun önümüzdeki günler içerisinde bir akıllı saat tanıtması bekleniyor. Şimdi ise söz konusu bu yeni akıllı saate ait bir görsel yayınlandı. OPPO Global Pazarlama Başkanı Brian Shen tarafından paylaşılan görsele göre saatin kavisli bir ekrana sahip olduğunu görüyoruz. Son dönemde özellikle sunmuş olduğu akıllı telefon modelleri ile dikkat çekmiş bir şirket olan OPPO, telefon pazarındaki bu başarısını giyilebilir teknoloji pazarında da sürdürmeyi istiyor. Bunun için çalışmalarını sürdüren Çinli üretici OPPO, önümüzdeki günlerde yeni bir akıllı saat modelini tanıtacak.

İlk defa geçtiğimiz aylarda görselleri yayınlanan akıllı saat, oldukça beğenilmiş ve Apple Watch tasarım çizgisine benzetilmişti. Yeni ortaya çıkan görsele göre ise saatin tasarımı çok daha net bir şekilde ortaya çıkmış oluyor.

OPPO yeni ekran garantisi kapmanyasını açıkladıOPPO yeni ekran garantisi kapmanyasını açıkladı

OPPO akıllı saat özellikleri

Kare yapıda olması beklenen bu yeni akıllı saatin yan tarafında iki farklı düğmeyi görüyoruz. OPPO’nun bu yeni akıllı saat modeli ayrıca kavisli bir ekrana sahip olması bekleniyor. Görsele göre de kavisli bir yapıda olacağı gözükürken, bu kavisli yapıdaki ekran akıllı telefonlara da bir hava katıyor. 2020 akıllı saat modellerinde bu kavisli yapıda yeni trend saatler görebiliriz. Bu noktada diğer üretici şirketlerinde yeni akıllı saatlerinde bir kavisli ekran yapısını göreceğiz. OPPO’nun yeni akıllı saatinin yan tarafında Apple Watch’da olduğu gibi bir ana ekran düğmesi göreceğiz.

OPPO, yeni akıllı saatinin tasarım noktasında Apple Watch haricindeki bazı noktaları da olacak. Saatte ayrıca ECC/EKG özellikleri Apple Watch Series 4 ve 5 modellerinde olduğu gibi kan basıncı ve kalp atış hızını ölçebilecek. Bu sayede fitness aktiviteleri için de uygun bir akıllı saat olacak. OPPO’nun bu modeli Şubat ayı sonrasında 300 dolar fiyat etiketiyle sunması bekleniyor.


OPPO, Find X2'nin tanıtılacağı etkinliği ertelediOPPO, Find X2'nin tanıtılacağı etkinliği erteledi
Resmi olarak tanıtılan OPPO A31 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan OPPO A31 özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ