OPPO'nun iki yeni telefonu ilk kez Geekbench'te görüntülendi - Haberler - indir.com

OPPO'nun iki yeni telefonu ilk kez Geekbench'te görüntülendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-24 15:19:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geçtiğimiz sene ülkemizde de faaliyete başlayan Çin merkezli akıllı telefon üretici OPPO’nun iki yeni akıllı telefonuna ait özellikler ilk kez GeekBent’e oraya çıktı. OPPO’nun bu sene tanıtması beklenen cihazlardan birinin Reno serisine ait olduğu düşünülüyor.

Hatırlarsanız daha öncesinde OPPO’nun yeni 5G desteğine sahip olan akıllı telefonundan sizlere bahsetmiştik. TENAA’da yeni telefonuyla listelenen şirketin iki yeni akıllı telefonu bu kez GeekBench’te karşımıza çıktı. GeekBench’te yer alan bilgilere doğrultusunda Oppo’nun piyasaya süreceği yeni cihazların işlemcileri ve bellek boyutları gibi donanımsal özellikleri ortaya çıktı.

Uygun fiyatlı Oppo F15 tanıtıldıUygun fiyatlı Oppo F15 tanıtıldı

Oppo PCLM50 ( Reno 3 Pro)

GeekBench listesinde PCLM50 adıyla ortaya çıkan cihazın Reno 3 Pro olduğu düşünülüyor. Gücünü sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 765G işlemci yongasından alacağı görülen cihaz 8 GB RAM desteğiyle dikkat çekiyor. Android 10 işletim sistemine sahip olacağı bilinen cihazın tek çekirdek puanı 2.898 olarak belirtilirken, çoklu çekirdek puanının ise 7.894 olarak karşımıza çıkıyor.

Oppo CHP2035

Oppo’nun GeekBench’te bir diğer ortaya çıkan cihazı ise CHP2035 model numarasına sahip. 2.0 GHZ frekans bazında sekiz çekirdekli işlemciye ev sahipliği yapacak olan cihazın işlemcisinin Helio P90 olduğu tahmin ediliyor. Eğer Oppo bu telefonu piyasaya sürerse şirketin ilk P90 işlemci telefonu olma özelliği taşıyacak. CHP2035 model numarasının hangi telefona ait olduğu hakkında ise henüz bir bilgi yok.

GeekBench raporlarına bakıldığında Oppo’nun her iki cihazı 8 GB RAM desteği ve Anrdoid 10 işletim sistemiyle piyasaya süreceğini görüyoruz. CHP2035 modelinin daha önce Hindistan ve Tayland’a sertifikalar aldığını da düşünürsek cihazın piyasaya yakın bir zamanda çıkarılmasının mümkün olduğunu söyleyebiliriz.


Oppo'dan şaşırtıcı bir kamera tasarımıOppo'dan şaşırtıcı bir kamera tasarımı
OPPO Find X2’nin kamera özellikleri heyecan uyandırıyorOPPO Find X2’nin kamera özellikleri heyecan uyandırıyor

PAYLAŞ