Oppo'nun Enco Buds model kulaklıkları sızdırıldı - Haberler - indir.com

Oppo'nun Enco Buds model kulaklıkları sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-19 18:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Oppo tarafından piyasaya sunulacak yeni Enco Buds kulaklık modelleri için önemli bir sızdırma geldi.

Kablosuz kulaklıklarda hemen hemen her marka yeni bir mod geliştiriyor. Farklı özellikleriyle sektörde fark yaratmak isteyen üreticiler, kullanıcıları etkilemeye çalışıyor. Bu alanda en son modellerden birisi ise Oppo’nun Enco Buds modeli oldu. Yeni model tanıtılmamış olmasına karşın sızdırıldı ve pek çok detay şimdiden öğrenildi.

Samsung Galaxy Buds Pro için Adidas seçeneği tanıtıldıSamsung Galaxy Buds Pro için Adidas seçeneği tanıtıldı

Enco Buds özellikleri neler olacak?

Evan Blass tarafından yapılan paylaşımlarla Enco Buds kulaklık modelleri hakkında bilgiler açığa çıktı. Oppo tarafından resmen onaylanmamış olmasına karşın Enco Buds adıyla piyasaya sunulacak yeni kulaklıklar markanın önceki serisi W11’in devamı olacak. Tasarım olarak W11’e göre ciddi bir fark içermeyen modellerde Bluetooth konusunda ise 5.2 standardı takip edilecek. W11 piyasaya sunulduğu dönemde Samsung Galaxy Buds Plus’a benzerliği nedeniyle eleştirilmişti. Ancak Enco Buds modellinde de görüldüğü üzere Oppo bu eleştirileri çok önemsememiş.  Şu an için görsel olarak paylaşımı yapılan Enco Buds’ta LED şarj ışığı dikkat çekiyor. Ancak cihazda yer alacak diğer teknik detaylar henüz bilinmiyor.

Bir önceki model olan W11’de ise 5 saatlik kesintisiz müzik deneyimi ve kutudan 20 saate varan şarj desteği vardı. USB-C desteği bulunan W11’deki pek çok özelliği Enco Buds’ta aynı şekilde devam etmesi mümkün. Çalışmaların büyük oranda tamamlandığı yeni kulaklık modeli için önümüzdeki günlerde tanıtımın duyurulması da bekleniyor.




Amazon Echo Buds tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatıAmazon Echo Buds tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ