Oppo’dan yeni fiyat performans telefonu gelebilir       - Haberler - indir.com

Oppo’dan yeni fiyat performans telefonu gelebilir      

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-08 11:30:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

Oppo tarafından testleri yapılan yeni model, düşük fiyatına rağmen yüksek performans sunmasıyla dikkat çekmeyi başardı.

Türkiye pazarında önemli bir paya sahip olmayı başaran Oppo, uygun fiyat yüksek performanslı yeni modeliyle pazara giriş yapmaya hazırlanıyor. Cihaz için yapılan yeni testler dahi tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Merakla beklenen OPPO Reno 6 ailesi duyurulduMerakla beklenen OPPO Reno 6 ailesi duyuruldu

Yeni model Geekbench’te görüldü

Şu an için resmi olarak piyasaya sunulmamış olmasına karşın CPH2251 model numarasına sahip cihaz için ilk Geekbench raporlarına ulaşıldı. Yeni telefonun Oppo tarafından nasıl değerlendirileceği ise henüz bilinmiyor. Zira geçtiğimiz aylar içerisinde tanıtımı yapılan Oppo Reno 6, markanın önemli bir amiral gemisiydi. Bu kadar kısa bir süre içerisinde yeni bir güçlü modelin geliştirilmesi beklenmiyor.

Oppo’nun yeni modelinin özellikleri neler?

İsmi net olarak bilinmese de Oppo’nun yeni modelinde yer alacak pek çok özellik yapılan test ile birlikte açığa çıkmış durumda. Buna göre cihazda 8 GB RAM kullanıyor. Rapora göre Reno 6’da olduğu gibi bu yeni modelde de Dimensity 900 ana donanım olarak tercih edilmiş. Android 11 işletim sistemi ve Coloros 11 sürümü ile birlikte kutudan çıkması beklenen cihaz hakkında pek çok farklı detay açığa çıkmış olsa da en çok merak edilen isim konusunda herhangi bir sızdırma da yaşanmadı. 

Oppo yeni modelinin test sonuçları nasıl?

Tek çekirdekli testte 729 ve çok çekirdekli testte 2147 puan almayı başaran yeni bir model için Oppo’nun nasıl bir pazar stratejisi sürdürüleceği henüz açığa kavuşmadı. Önümüzdeki günlerde marka tarafından yapılacak tanıtımlar ile birlikte Oppo’nun piyasaya süreceği yeni modele dair tüm soru işaretleri netlik kazanmış olacak. Ancak mevcut özellikler ve Oppo Reno 6 ile büyük bir benzerlik görünmesi, cihazın 5G versiyonu iddialarını daha da güçlü hale getiriyor. 

Söylentiler arasında cihazı bu kadar etkileyici kılan detay ise fiyat. 250 dolar altında olması beklenen model, güçlü özellikleri ve 5G desteğine rağmen rakiplerine göre çok daha uygun bir fiyat ile satışa çıkacak. Bu bakımdan Oppo’nun mevcut cihazı piyasaya sürmesi ve 5G desteğini de sunması, Reno 6 satışlarını 5G destekli olarak daha da arttırabilir. 



PAYLAŞ