Oppo'dan Siri'ye Rakip! - Haberler - indir.com

Oppo'dan Siri'ye Rakip!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-27 15:55:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Yazılım

Sesli asistanların hayatımıza girdiği noktada artık tüm markalar tek tek kendi sesli asistanlarını üretirken, bu listeye bir de Oppo katıldı.

Ülkemize geçtiğimiz günlerde giriş yapan Oppo, yenilikçi hamleleriyle adını sıkça duyuruyor. Bu yolda birçok ürününü ortaya çıkaran marka şimdi ise Breeno adlı bir sesli asistan ile Android platformuna giriş yaparak Apple ve Samsung'a rakip oldu.

İstatistiklere Göre En Başarılı Sanal Asistan Siriİstatistiklere Göre En Başarılı Sanal Asistan Siri

Oppo Breeno neler sunuyor?

Oppo'nun sahipliğini yaptığı Geliştirici Konferansında adı geçilen Oppo Breeno, Oppo Başkan Yardımcısı ve Yazılım Mühendisliği Departman Başkanı Wu Heng tarafından nihayet lanse edildi.

Piyasada Sesli asistan konusunda oldukça geç kalan Oppo Breeno'nun oldukça fazla rakibi bulunuyor. Breeno yapılan açıklamalara göre yapay zeka ile daha çok akıllı bir asistan olarak karşımıza çıkıyor. Algılama, karar alma ve öğrenme işlemlerini birleştirebilen Breeno, 7 farklı ana modüle sahip.

Ekran tanıma, tavsiye, farkındalık, hız, ses, sürüş ve alan modüllerine sahip olan bu sesli asistan özellikle tavsiye modülü ile kendisini rakiplerinden ayırıyor. Durumunuzu analiz ederek kullanıcıya tavsiyelerde bulunan sanal asistan, ileride Oppo'nun yapay zeka konusundaki gelişimi hakkında bizlere göz kırpıyor.


Nokia kendi sanal asistanını hazırlıyor!Nokia kendi sanal asistanını hazırlıyor!
Kadınlara Tatlım Diyen Yeni Sanal Asistan Uygulaması YayındaKadınlara Tatlım Diyen Yeni Sanal Asistan Uygulaması Yayında
Dünyanın en büyük akıllı telefon markalarından birisi olan OPPO, Türkiye'deDünyanın en büyük akıllı telefon markalarından birisi olan OPPO, Türkiye'de

PAYLAŞ