Oppo'dan şaşırtıcı bir kamera tasarımı - Haberler - indir.com

Oppo'dan şaşırtıcı bir kamera tasarımı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-20 18:50:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon pazarının Çin bazlı önemli isimlerinden birisi olan OPPO, yeni tasarımı ile dikkat çeken bir akıllı telefon ile gündeme geliyor. Bu modelin sahip olduğu ilginç tasarımda özellikle kamera kurulumu dikkatleri çekiyor. Oppo şirketi pazarda özellikle tasarım noktasında yenilikçi ve inovasyon modelleri ile dikkat çeken markalar arasında yer alıyor. Her zaman yeni şeyler deneyen şirketin şimdi ise almış olduğu yeni patent ortaya çıktı. Bu patent ile beraber modelin sahip olduğu kamera kurulum tasarımı dikkatleri çekiyor. Ay’ın evrelerinden baz alınarak hazırlanan bu kısımda, kamera ve flaş alışık olandan çok daha farklı konumlandırılıyor. Estetik bir yerleştirmeye sahip bu kamera stilinin ek bir faydası olmuyor. Ancak görünüş anlamında farklılık ve dikkat çektiği açık bir şekilde gözüküyor.

Oppo’nun yeni modeli tasarımı ile dikkat çekecek

Oppo'dan yandan açılır kameralı yeni bir telefon patentiOppo'dan yandan açılır kameralı yeni bir telefon patenti

Patent çizimlerine göre bu model üç farklı kamera ile geliyor. Kameralar flaşın etrafını çevreliyor ve halka içerisinde ise büyük bir LED flaş yer alması bekleniyor. Diğer yandan modelin kavisli olduğu gözüküyor ve bu akıllı telefonun bir prototip mi olacağı yoksa çıkış yapıp yapmayacağı henüz bilinmiyor.

2020 yılında şirketin bir başka amiral gemisi modeli ise OPPO Find X modelinin devamı olacak olan OPPO Find X2 olacak. Bu model beklenene göre 2020’nin ilk çeyreğinde gelecek. Oldukça dikkat çekmesi beklenen cihazda Snadragon 865 işlemcisini göreceğiz. 8 GB RAM belleğine de sahip olacak bu modelin güçlü donanım özellikleri ile dikkat çekmesi bekleniyor. Diğer yandan özel tasarım Sony imzalı kamerası ile iddialı çekimler yapması bekleniyor. Ön yüzeyde ise bir ekran altı kamera teknolojisini bu model ile görebiliriz. Şirketin bilindiği üzere aktif olarak geliştirdiği bir ekran altı kamera teknolojisi bulunuyor. OPPO cephesinden gelen açıklamalara göre ise bu ekran altı kamera teknolojisini Find X2’de kullanılmayacak. Bunun sebebi olarak ise seri üretim gösteriliyor.


2019'u başarılı bir yıl geçiren OPPO, 2020 hedeflerini açıkladı2019'u başarılı bir yıl geçiren OPPO, 2020 hedeflerini açıkladı
Uygun fiyatlı Oppo F15 tanıtıldıUygun fiyatlı Oppo F15 tanıtıldı

PAYLAŞ