Oppo'dan Çentiği Kaldıracak Efsane Teknoloji - Haberler - indir.com

Oppo'dan Çentiği Kaldıracak Efsane Teknoloji

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-26 18:02:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Bu ayın başında ekrana gömülü kamera teknolojisini duyuran Oppo, bugün Şangay’da gerçekleştirilen MWC etkinliğinde yenilikçi teknolojisinin resmi tanıtımını yaptı.

Haziran ayının başlarında ekrana gömülü kamera teknolojisini duyurarak teknoloji severleri heyecanlandıran Oppo, bugün Şangay’da gerçekleştirilen MWC etkinliğinde yenilikçi teknolojisinin resmi tanıtımını yaptı. Özel bir kamera modül teknolojisi kullanan şirket, yarı saydam panel materyali, gelişmiş işleme algoritmaları ile birleştirilerek kızaklı bir kamera veya çentiğe gerek kalmadan fotoğraf çekim işlemi gerçekleştirilebiliyor. Normal bir kameraya oranıyla çok daha az ışık alan akıllı telefonun kamerası, normal şartlar altında ekrandan geçiş yapan ışık kaybolacağı için ekran altında kamera bulunduruyor. Bu kullanımının sonucu olarak ise şirket, şu an için fotoğraflardaki renkler ve detaylarda kayıplar yaşanıyor.

Oppo'da Katlanabilir Telefon Pazarına GiriyorOppo'da Katlanabilir Telefon Pazarına Giriyor

Şirket “MeshTalk” teknolojisinden bahsetti

Ekrana gömülü kameraların gelecekte güzellik efekti ve filtreler gibi özelliklere sahip olacağının altını çizen Oppo, hayranlarının bu teknolojiyi ne zaman görebileceği konusunda bir bilgi vermedi. Şirket elbette sadece kamera konusuna odaklanmadı. Şirket kısa mesafeli konuşmalarda Wi-Fi, Bluetooth ya da mobil veriye gerek kalmadan iletişim kurulabileceği “MeshTalk” teknolojisinden bahsetti. 3 km mesafeye kadar menzil bulunduran bu sistem, LAN ağlarını etkinleştiren ve düşük güç tüketen özel bir yonga setini kullandığını ifade etti. Söz konusu olan bu teknolojiye göre Oppo cihazları arasında iletişim kurabildiği için herhangi bir baz istasyonu ya da gerek kalmıyor. Bu da demek oluyor ki yeni bir teknolojiye adım atıyoruz.

 

 

 

 


Oppo Reno 10X Zoom Türkiye'de!Oppo Reno 10X Zoom Türkiye'de!
Oppo Yeni Telefonlarında Gizli Kamera KullanacakOppo Yeni Telefonlarında Gizli Kamera Kullanacak

PAYLAŞ