OPPO yeni periscope kamerasını tanıttı - Haberler - indir.com

OPPO yeni periscope kamerasını tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-19 20:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Teknoloji dünyasının yenilikçi isimlerinden olan OPPO, yeni periskop kamera modülünün resmi olarak duyurusunu gerçekleştirdi. OPPO, pazara periskop kameraya sahip ilk akıllı telefon sunan şirketler arasında yer alıyor. Bildiğiniz üzere periskop kameralar yatay optik dizlimi ile ince akıllı telefonlarda yüksek optik zoom özelliğine sahip olmasına imkan sağlıyor. Bu kapsamdaki öncü isim olan OPPO’dan yeni nesil periskop kamera modülü tanıtıldı. Aktarılan bilgilere göre yeni periskop kamera 7 elementli bir lens yapısı kullanıyor ve 85 mm – 135 mm aralığına sahip durumda. Diyafram değeri F3.3 ve en sonda ise F4.4 olarak geçen bu modül, söylenene göre yeni yüksek hassasiyete sahip motor sistemi ile pürüzsüz bir zoom deneyimi sunacak. Diğer yandan eskiye göre daha iyi optik görüntü sabitleme ile otomatik netleme sunuyor.

OPPO yeni periskop kamerasını duyurdu

Oppo, Li-Fi teknolojili telefon için kolları sıvadıOppo, Li-Fi teknolojili telefon için kolları sıvadı

Bu modülü 32 megapiksel Quad Bayer filtreli bir sensör üzerine kurulu göreceğiz. Söz konusu periskop kamera ile hesaplamalara göre 3.3 ile 5.2x arasında bir optik zoom yapılabilecek. Bu modülün düşük kayıplı hibrit zoom seviyesinin ise 11x olacağı ifade ediliyor. Henüz bu modülün hangi akıllı telefonda yer alacağı belli olmuş değil. Henüz kısa bir süre önce OPPO Watch akıllı saat ve Enco W51 kablosuz kulaklık modelini Eylül ayında raflardaki yerini alacağını açıklayan şirket, hala Türkiye fiyatları açıklanmayan ürünlerden olan daha çok akıllı saat OPPO Watch modeli ile dikkat çekiyor.

Enco W31 ve Enco W11 kulaklık modelleri yanına dahil olacak Enco W51 modelinin de pazarda ses getirmesi bekleniyor. Aktarılanlara göre aktif gürültü engelleme ve kablosuz şarj edebilme özelliği ile de öne çıkacak olan W51, lacivert ve beyaz renkleri ile pazardaki yerini alacak.


Türkiye'de satışa sunulan OPPO A31 ve OPPO A52 özellikleri ve fiyatTürkiye'de satışa sunulan OPPO A31 ve OPPO A52 özellikleri ve fiyat
Oppo A53 özellikleri sızdırıldıOppo A53 özellikleri sızdırıldı

PAYLAŞ