OPPO yeni amiral gemisi FIND X2 serisini canlı video ile tanıtacak - Haberler - indir.com

OPPO yeni amiral gemisi FIND X2 serisini canlı video ile tanıtacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-26 11:01:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

OPPO, Teknoloji hayranlarının merakla beklediği Find X2 serisinin lansmanı için açıklama yaptı.  FIND X2 serisinin lansmanı için açıklama yaptı. Find X2 serisinin küresel tanıtım etkinliği, 6 Mart tarihinde OPPO'nun YouTube kanalı üzerinden canlı yayın olarak yayınlayacaktı.

Akıllı telefon sektöründe yerini alan markalardan birisi olan OPPO, yeni Find X2 serisinin lansmanını bir video konferans ile yapacak. Merakla beklenen lansman, OPPO'nun resmi YouTube kanalında herkese açık şekilde 6 Mart Cuma günü ülkemiz saati ile 12:30 itibari ile yayınlanacak.

OPPO kendi işlemcisini geliştiriyorOPPO kendi işlemcisini geliştiriyor

2020 yılına büyük damga vuracak olan Find X2 serisi, yenilikçi OPPO markasının DNA'sının kalbinde yer alıyor. Sürekli olarak yenilikler yapan ve yaratıcılığın sınırlarını zorlayan OPPO, Find X2 serisi ile dünyanın üstün telefon deneyimlerinden birisini sunuyor.

Ürünlerinin tümünde müşterilerinin geri dönüşlerini son derece hassasiyetle dikkate alan OPPO, yeni Find X2  serisini üretmek için AR-GE'ye büyük yatırım yaptı. Find X2 serisi, çözünürlük, ekran yenileme hızı, renk ve yüksek dinamik aralığı açısından OPPO'nun bugüne kadar ürettiği en gelişmiş ekrana sahip ürün olarak dikkat çekiyor. Kullanıcılar Find X2 ile daha net, daha pürüzsüz ve rahat bir ekran deneyimi yaşıyor.

OPPO, gelişmiş fotoğrafçılık teknolojilerine yapmış olduğu yatırımlarını kararlı bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. Özelleştirilmiş bir görüntü sensörü ile donatılan Find X2 Pro, OPPO'nun bugüne kadarki en gelişmiş fotoğraf teknolojisini barındırıyor olacak. Find X2 serisi ayrıca çip Snapdragon 865 ile donanım özelliklerini güçlendiriyor.


İlgili uygulamalar
OPPO Find X2 tanıtım tarihi belli oldu!OPPO Find X2 tanıtım tarihi belli oldu!

PAYLAŞ