OPPO Watch yeni bir güncelleme aldı - Haberler - indir.com

OPPO Watch yeni bir güncelleme aldı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-15 19:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden OPPO'nun tarz sahibi akıllı cep telefonu OPPO Watch'a yeni güncelleme sunuldu. Yeni özelliklerle baştan donatılan OPPO Watch için kademeli olarak başlayan güncelleme Şubat ayına kadar devam edecek. 

Yaşamı kolaylıkla düzenlemek için size yardımcı olacak olan, tarz OPPO Watch, yeni gelen güncelleme ile beraber yeni özellikler kazandı. Yeni güncellemeler ile beraber kullanıcılar 10 farklı saat yüzün daha sahip olabilecek. Tam saat yüzleri çok dilli ekranları destekleyerek kullanıcıların deneyimi geliştirilecek. OPPO Watch’ta yer alan‘Uyku Modu’ artık ‘Rahatsız Etmeyin’ seçeneği ile daha verimli bir kullanım sunuyor. Bunun için ‘Uyku’ alanında yer alan ‘Rahatsız Etmeyin’ modunu otomatik olarak aktif hale getirerek uyku saatlerinizi çok daha kaliteli geçirmeniz mümkün olur. 

Resmi olarak tanıtılan Oppo Watch özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Oppo Watch özellikleri ve fiyatı

Yeni ‘Güç Tasarrufu Modu’, daha uzun bir pil ömrü sağlamak adına pil seviyesi yüzde 5'in altına düştüğünde saatinizi otomatik olarak Güç Tasarrufu Modu’na alacak. Bu özellikten faydalanmak isteyen kullanıcılar, Ayarlar üzerinden Sistem kısmına geçerek buradaki Pil seçeneğinden bu ayarı kolaylıkla yapabilirler. Son olarak ise Yeni Depolama Ekran özelliği güncelleme ile beraber kullanıcıların beğenisine sunulacak. Yine ayarlar üzerinden Sistem kısmına erişim sağlayabilir ve Hakkında seçeneğinden saatin kalan depolama alanını kontrol edebilirsiniz. Söz konusu güncelleme Şybat ayına kadar devam edecek.

Sağlığınızı takip altında olacak

OPPO Watch adlı cihazda her biri sesli koçluk sistemine sahip, fitness koşusu, yağ yakma koşusu, açık havada yürüyüş, açık havada bisiklete binme ve yüzme olmak üzere beş egzersiz modu bulunuyor. Burada fiziksel verilerini doğru bir şekilde izleyen akıllı saatte, 5 dakikalık egzersiz videoları da boş zamanınızı değerlendirmenizde size yardımcı olacak seçenekler sunar. Bu sebeple en yoğun anınızda bile saatinize yapacağınız bir kaç dokunuşla fit olabilirsiniz. Her zaman açık olan nabız izleme özelliği de hem egzersiz yaparken hem de dinlenirken sağlığınızı takip ederek size bilgi verir. İleri düzey uyku izleme özelliği de her gece uyku durumunuzla ilgili kayıt tutar. Kapalı ortamda kürek çekme ve kitesurfing gibi egzersizler de dahil olmak üzere, 100’ün üzerinde farklı spor seçeneğinin bulunduğu Google Fit de bu tabloya eklendiğinde OPPO Watch ideal bir fitness partnerine dönüşüyor.

15 dakikalık şarj ile 16 saatlik kullanım

OPPO Watch 46mm akıllı güç yönetimi ile 36 saate kadar çıkabilen pil ömrü ile uzun süre kullanılır. Güç tasarrufu modunda çalışırken pil 21 güne kadar kullanılabilir. VOOC hızlı şarj teknolojisi sayesinde 15 dakikalık şarj ile 16 saatlik kullanım sağlayabiliyorsunuz.

Farklı tarzlara uygun arayüz

OPPO Watch, yapay zeka görüntüleme fonksiyonu ile beraber günlük görünüşünüzde tamamlanıyor. Giydiğiniz kıyafetlerin fotoğrafını HeyTap Health uygulamasıyla çekerseniz, akıllı saatinizin ekranı sizin kıyafetinizle uyumlu hale gelebiliyor.  Dünyanın ilk kavisli ekrana sahip akıllı saati olmasıyla dikkat çeken OPPO Watch 46mm, Siyah ve Parlak Altın renk seçenekleriyle birlikte geliyor. 41mm OPPO Watch ise Siyah, Pembe Altın ve Gümüş renklerde sunuluyor.


OPPO Watch'ın Avrupa fiyatı belli olduOPPO Watch'ın Avrupa fiyatı belli oldu
Türkiye'de satışa çıkan akıllı saat Oppo Watch özellikleri ve fiyatıTürkiye'de satışa çıkan akıllı saat Oppo Watch özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ