Oppo Watch Free'nin render görüntüleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Oppo Watch Free'nin render görüntüleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-22 19:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Tanınmış Çinli tüketici elektroniği şirketi OPPO, bugüne kadar aylar önce tanıttığı modeller konusunda henüz başarılı olamasa da akıllı saat pazarı için çalışmalarını sürdürüyor. Geçen Mayıs ayında OPPO’nun yeni akıllı saat modeliyle ilgili sızıntılar güvenilir söylentiler çoktan gelmişti ve şimdi olası bir OPPO Watch Free'yi tasvir eden ilk görüntüler de ortaya çıktı. 

Tasarım açısından bir önceki modellere benzeyen OPPO Watch Free'nin yakında piyasaya çıkması bekleniyor. Hepimizin bildiği gibi, Dongguan merkezli şirket yakın zamanda, diğer şeylerin yanı sıra resmi olarak EKG Sürümü versiyonunda (şu an Çin'de) piyasaya sürülen Watch 2'yle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Şirket şimdi yeni bir akıllı saat piyasaya sürülmeye hazır görünüyor.

OPPO Watch yeni bir güncelleme aldıOPPO Watch yeni bir güncelleme aldı

Oppo Watch Free'nin tasarımı ortaya çıktı

Türkiye'de satışa çıkan akıllı saat Oppo Watch özellikleri ve fiyatı

 

Yeni OPPO Watch Free hakkındaki sızıntılar şimdilik donanım ve yazılım özellikleri ve teknik özellikleri hakkında resmi bir ayrıntı sunmuyor. İsabetli sızıntılarla tanınan @evleaks'in Twitter'da paylaştığı render görselleriyle cihazın tasarımı hakkında fikir edinmemizi sağladı. Fotoğraflardan tasarım ve ekranın (muhtemelen OLED) akıllı bant ve akıllı saat arasında mükemmel bir karışım olduğunu görmek mümkün . Cihaz aslında yuvarlatılmış kenarları olan dikdörtgen bir şekle sahip, krem kayışlı siyah ve altın rengi olmak üzere iki renkte gösteriliyor. Ancak paylaşılan görsellerde cihaz üzerinde herhangi bir fiziksel düğmenin olmaması dikkat çekiyor. Buda OPPO Watch Free’nin tamamen dokunmatik olabileceğinin bir göstergesi.

Şimdilik yeni akıllı saat hakkında tek bilinenler render görsellerine dayalı. Muhtemelen yaklaşık iki ay önce sunulan Watch 2'den tamamen bam başka bir model olacak. Cihazın işlevsel özellikleri hakkında detayların da ilerleyen günlerde şekillenmesi bekleniyor. Çin merkezli şirketin yeni modeli ne zaman piyasaya süreceği tam olarak bilinmese de son söylentilere göre, OPPO Watch Free  Ekim ayında kullanıcıların karşısına çıkarılabilir.


OPPO Watch 2'nin Özellikleri ve Tasarımı Ortaya ÇıktıOPPO Watch 2'nin Özellikleri ve Tasarımı Ortaya Çıktı

PAYLAŞ