OPPO Watch 2'nin Özellikleri ve Tasarımı Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

OPPO Watch 2'nin Özellikleri ve Tasarımı Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-26 11:00:09
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Uzun zamandan beri konuşulan OPPO Watch 2 için tanıtım öncesinde önemli bir gelişme yaşandı. Cihazın tasarımı ve özellikleri net olarak paylaşıldı.

OPPO tarafından yapılan son açıklamalarda, şirketin yeni akıllı saati OPPO Watch 2’nin 27 Temmuz tarihi itibariyle tanıtılacağı belirtilmişti. Yapılan bu açıklama ile birlikte gözlerin çevrildiği modelde, tanıtımın günler öncesinde önemli bir sızdırma meydana geldi. Twitter’da sektörün önde gelen isimlerinden birisi olan Evan Blass tarafından yapılan paylaşımda, OPPO Watch 2 tasarımı ve özellikleri net olarak paylaşıldı.

OPPO Watch yeni bir güncelleme aldıOPPO Watch yeni bir güncelleme aldı

OPPO Watch 2 Özellikleri Neler Olacak?

İlk olarak 2020 yılında piyasaya sunulan ilk OPPO Watch, başlangıçta Apple Watch ile olan benzerliği nedeniyle eleştirilmişti. Ancak kullanıcıların büyük bir bölümü, kullanımdan sonra OPPO Watch için çok olumlu eleştiriler yaptı ve cihaz satışları böylece yükselmeye başladı. Bu başarının ardından modelin ikinci serisi ile birlikte daha kapsamlı ve gelişmiş özelliklere yer verilmesi beklenen OPPO, şu ana kadar gelen bilgilere göre beklentileri karşılayabilir.

OPPO Watch 2

OPPO Watch 2 tasarımında da ilk tasarımda olduğu gibi Apple Watch tasarımıyla olan benzerlik oldukça dikkat çekiyor. Özel metal bir kasaya sahip olan cihazda işlemci olarak Snapdragon tarafından geliştirilen Wear 4100 işlemci bulunuyor. Üstelik cihazda yardımcı bir işlemci olarak Apollo 4S de kullanılacak. Batarya kullanımını optimize etmesi beklenen işlemciler, bu konuda kullanıcı kullanımı takip edecek. Yeni akıllı saatin tek bir şarjla 2-3 gün boyunca kullanılabileceği daha önceden de açıklanmıştı. Akıllı saatte 16 GB depolama alanı, eSIM, GPS, NFC ve kalp atış sensörü gibi farklı özellikler yer alacak.

Akıllı saatte tüm bu özelliklere ek olarak Game mode isminde bir yeniliğin de yer alacağı açıklandı. Ancak OPPO Watch 2 sızıntısını paylaşan Evan Blass tarafından bu modaya yönelik herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Bu bakımdan OPPO tarafından yapılacak tanıtımlarda sürpriz bir yenlik duyurulabilir. 42 mm ve 46 mm olmak üzere 2 versiyonu bulunacak saatin şu anda en çok merak edilen fiyatlandırma. Ancak sızdırmada bu konuda herhangi bir veri bulunmuyor.

Cihaz için paylaşılan fotoğraf ise şöyle;



PAYLAŞ