OPPO ürün gamını genişletiyor - Haberler - indir.com

OPPO ürün gamını genişletiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-11 16:18:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Ülkemiz pazarına da geçtiğimiz aylarda resmi olarak giriş yapan OPPO, ürün gamına yeni isimler kazandırma yolunda çalışmalarını sürdürüyor. Pazardaki köklü rakipleri gibi büyük bir ekosistem kurma hedefinde olan şirket, bu bazlı geliştirmeler yapmaya devam ediyor. OPPO baktığımız zaman teknoloji hayatına akıllı telefon pazarına giriş yaparak başlamış olup, her alanda çalışmalar yapmayı da ihmal etmiyor. Ürün gamında şirketin bu zamana kadar akıllı saat, bluetooth hoparlör ve akıllı televizyon gibi ürünler gördük. Şimdi ise şirketin 2021 yılının başında yeni nesil tablet ve dizüstü bilgisayar modellerinin de gelmesi bekleniyor. OPPO’nun bu noktada Huawei, Samsung ve Apple gibi isimlerin arkasından gittiğini söyleyebiliriz.

OPPO, ürün kategorisini genişletmeye devam ediyor

OPPO'nun yeni telefonu 6'lı kamera kurulumuna sahip olacakOPPO'nun yeni telefonu 6'lı kamera kurulumuna sahip olacak

Şirketin dizüstü bilgisayar ve tablet pazarlarında mücadelesi ise oldukça mantıklı gözüküyor. Ancak şirketi başka sürpriz yeni ürünler ile de pazarlara giriş yapması bekleniyor. Henüz bu ürünler hakkında bir detay yer almazken, yine de OPPO’nun bu bazlı çözümler ile gelmesi bekleniyor. OPPO’nun üzerinde çalıştığı yeni teknolojiler ile akıllı telefonlarda yer alan navigasyon doğruluğunun 1 metreye kadar düşmesi hedefleniyor. Bu noktada tasarlanan algoritma için şirket, hassasiyet noktasında ekstra bir donanım kullanmadan gerçekleştirdiklerini belirtiyorlar.

Bu teknolojiyi gerçek kullanıma geçirmek noktasında ise Chine Mobile şirketi ile bir ortaklık içerisinde oldukları ve yüksek hassasiyet toplayabildikleri tüm verileri topladıklarını belirtti. Altyapı tarafında GPS’ten, telefonlarda yer alan ivmeölçer sensörlerinden, baz istasyonlarından, antenler ve jiroskoplardan dahi veriler toplanarak bu durumun gerçekleştirildiği belirtiliyor. Bu verilerin ise özel algoritma ile işlenmesi ve saniyeler içinde hassas bir konumlama yapıldığı belirtiliyor. Bakalım OPPO hem yeni nesil navigasyon desteği hem de yeni yılda sunacağı ürünler ile pazarda ne gibi işler yapacak göreceğiz.


OPPO Reno 5 yoldaOPPO Reno 5 yolda
Resmi olarak tanıtılan OPPO Reno4 Mo Salah Edition özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan OPPO Reno4 Mo Salah Edition özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ